Hővisszanyerős szellőztetők

2021-03-17 10:41:46 | Módosítva: 2021-03-17 10:44:02

Eddig csak abban bíztunk, hogy egy későbbi rendeletmódosítással nevesítésre kerülnek a hővisszanyerős szellőztető berendezések, de most hivatalos állásfoglalásban nyilatkoztak részünkre, miszerint a rendelet 6. § c.) pontja alapján: „fűtési rendszer kialakítása, korszerűsítése vagy elemeinek cseréje, ideértve a megújuló energiaforrások alkalmazását is,” a hővisszanyerős szellőztetők anyag és kivitelezési költsége elszámolható. 


Jó hír a lakásfelújítóknak: igénybe vehető az otthonfelújítási támogatás

A legkomfortosabb, legtakarékosabb a központi gépes hővisszanyerős Helios KWL® rendszerünk, teljes körű megoldás, amelyben szériakivitelben megtalálható az épületek energetikai jellemzőiről szóló 7/2006. (V. 24.) TNM rendelet által előírt páravezérlés, sőt további külső érzékelőkkel is kibővíthető. A gép kezelését a szériakivitelben beépített webszerveres easyControls® vezérlés teszi egyszerűvé, és az ingyenes Helios Portál a távoli internetes elérést is biztosítja, ha szeretnénk. A központi gépben található por- és pollenszűrők, illetve legújabban aktívszenes szűrők segítenek az egészséges belső klíma fenntartásában.


Fontos kiemelni, hogy nem csak a központi rendszereinkre, hanem a felújítási piacra fejlesztett decentralizált hővisszanyerős szellőztetőkre is kérhető a támogatás.

Amennyiben nincs lehetőség a teljes lakásban a csőhálózat kiépítésére és a szellőztető gép elhelyezésére, akkor sem kell lemondani a komfortról és energia megtakarításról. Hibrid rendszereink kiválóan ötvözik az energiatakarékos és folyamatos frisslevegő biztosítását, valamint a WC-k és fürdők szagtalanítását és páramentesítését.


Decentralizált hővisszanyerős szellőztetés Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete:
Kamleithner Budapest Kft.
1225 Budapest, Tétényliget utca 3.
Telefon: (+36-1) 425-3288
iroda@helios.hu

www.helios.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

A Helios szellőztetői csak Önre hallgatnak

A Helios jelen generációs KWL hővisszanyerős szellőztető készülékei már a megjelenésükkor igen fejlett vezérléssel rendelkeztek. A beépített webszerveres technológiát takaró easyControls, a...


Szagelszívás WC-ben

A WC-ből történő szagelszívásra különböző lehetőségek vannak, melyek között találunk olcsó és utólag is egyszerűen beszerelhető megoldásokat – amik természetesen a kevésbé hatásosak –, és...