Ön pihen, amíg a Robolinho® dolgozik

2021-04-09 10:28:13 | Módosítva: 2021-04-14 14:32:19

A saját kert sokak számára ideális elvonulási helyet és kikapcsolódást jelent a mozgalmas hétköznapokból. A kerti munka sok örömet ad – főleg, ha „okos” megoldásokkal könnyen és gyorsan megy. A kerti munkák közül a rendszeresen végzendő fűnyírás legtöbbünknek azonban inkább teher, mint élvezet. Az AL-KO Robolinho® robotfűnyíró gépcsalád a fűnyírást teljesen automatizálva lehetővé teszi, hogy kertünket főként pihenésre használjuk.


A robotfűnyírók egyre szélesedő piacán az AL-KO megbízható választás. A német tervezés és az osztrák gyártás garancia a minőségre. Ezt igazolja a számos tesztgyőzelem, melyek közül a meghatározó skandináv teszt szervezeteknél aratott győzelmek a legértékesebbek, hiszen ott a piacvezető márka termékét sikerült több ízben is legyőzni hazai pályán. Az alapos gyakorlati megmérettetések során az AL-KO robotok gyönyörű vágásképét, nagyon csendes működését, valamint egyszerű telepíthetőségét és programozását szokták kiemelni a tesztelők.

A Robolinho® robotfűnyírók azonban számos további látható, vagy rejtett értékkel rendelkeznek. Az öt, egymástól függetlenül működő érzékelő és a kifinomult biztonsági koncepció széles körű üzembiztonságot garantál. A Robolinho® ellenőrzése, kezelése és konfigurálása kényelmesen az AL-KO inTOUCH alkalmazáson, az Amazon Alexán és az IFTTT-n keresztül is lehetséges. Az okos robotok összekapcsolhatók (300E és 500E típusok kivételével) más szolgáltatásokkal és készülékekkel.A váltakozó, jobbra, illetve balra forgással a kés kétszer annyi ideig marad éles. A kések elfordításával az élettartam még egyszer megduplázható. Két tisztítókés szabadon tartja a késházat. Az erős hajtásnak és a bordázott mintával ellátott kerekeknek köszönhetően a Robolinho® akár 45%-os emelkedővel is gond nélkül megbirkózik. Az áttekinthető kezelőfelületen a programozás gyerekjáték, vagy megtehető egyszerűbben is az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazáson vagy az IFTTT szolgáltatáson keresztül is.Csökkenő akkumulátortöltöttség esetén a Robolinho® önállóan visszatér a bázisállomásra feltölteni magát. A robotfűnyíró-garázsban a gép optimálisan védve van a széltől és az időjárástól, és szilárd, felhajtható kialakításának köszönhetően mindig hozzáférhető. Kompakt felépítésének és intelligens vezérlé­sének köszönhetően a Robolinho® számára szűk, mindössze 60 cm széles területek sem jelentenek gondot.

alko-garden.huTovábbi érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Terjednek az akkus gépek

Az iparban, az otthoni DIY (csináld magad) tevékenységben, a hobbi kertészkedésben és a mezőgazdaságban, illetve erdőgazdaságokban egyaránt ellenállhatatlanul terjednek az akkumulátoros gépek....


Gyepek ifjítása természetesen

Egy ház gyepfelületének megálmodásakor, mindenki golfpályaszerű, gyönyörű élénk zöld, sehol sem foltos, de gyommentes, mindig szépen alacsonyra nyírt fűről álmodik. Azután jönnek a...