Ön pihen, amíg a Robolinho® dolgozik

2021-04-09 10:28:13 | Módosítva: 2021-04-14 14:32:19

A saját kert sokak számára ideális elvonulási helyet és kikapcsolódást jelent a mozgalmas hétköznapokból. A kerti munka sok örömet ad – főleg, ha „okos” megoldásokkal könnyen és gyorsan megy. A kerti munkák közül a rendszeresen végzendő fűnyírás legtöbbünknek azonban inkább teher, mint élvezet. Az AL-KO Robolinho® robotfűnyíró gépcsalád a fűnyírást teljesen automatizálva lehetővé teszi, hogy kertünket főként pihenésre használjuk.


A robotfűnyírók egyre szélesedő piacán az AL-KO megbízható választás. A német tervezés és az osztrák gyártás garancia a minőségre. Ezt igazolja a számos tesztgyőzelem, melyek közül a meghatározó skandináv teszt szervezeteknél aratott győzelmek a legértékesebbek, hiszen ott a piacvezető márka termékét sikerült több ízben is legyőzni hazai pályán. Az alapos gyakorlati megmérettetések során az AL-KO robotok gyönyörű vágásképét, nagyon csendes működését, valamint egyszerű telepíthetőségét és programozását szokták kiemelni a tesztelők.

A Robolinho® robotfűnyírók azonban számos további látható, vagy rejtett értékkel rendelkeznek. Az öt, egymástól függetlenül működő érzékelő és a kifinomult biztonsági koncepció széles körű üzembiztonságot garantál. A Robolinho® ellenőrzése, kezelése és konfigurálása kényelmesen az AL-KO inTOUCH alkalmazáson, az Amazon Alexán és az IFTTT-n keresztül is lehetséges. Az okos robotok összekapcsolhatók (300E és 500E típusok kivételével) más szolgáltatásokkal és készülékekkel.A váltakozó, jobbra, illetve balra forgással a kés kétszer annyi ideig marad éles. A kések elfordításával az élettartam még egyszer megduplázható. Két tisztítókés szabadon tartja a késházat. Az erős hajtásnak és a bordázott mintával ellátott kerekeknek köszönhetően a Robolinho® akár 45%-os emelkedővel is gond nélkül megbirkózik. Az áttekinthető kezelőfelületen a programozás gyerekjáték, vagy megtehető egyszerűbben is az AL-KO inTOUCH Smart Garden alkalmazáson vagy az IFTTT szolgáltatáson keresztül is.Csökkenő akkumulátortöltöttség esetén a Robolinho® önállóan visszatér a bázisállomásra feltölteni magát. A robotfűnyíró-garázsban a gép optimálisan védve van a széltől és az időjárástól, és szilárd, felhajtható kialakításának köszönhetően mindig hozzáférhető. Kompakt felépítésének és intelligens vezérlé­sének köszönhetően a Robolinho® számára szűk, mindössze 60 cm széles területek sem jelentenek gondot.

alko-garden.huTovábbi érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Gépek a tavaszi kertben

A tavaszi kerti munkákat általában örömmel végzik a kerttulajdonosok. A téli bezártság után jól esik élvezni az erősödő meleget, és persze a kertben is halmozódnak a tennivalók. A munkához pedig...


A szenvedelmes kertész és az ősz

Ahogyan azt minden vérbeli kertész tudja: a nyár elmúltával bizony nem ér véget a kerti munka, sőt! Számos olyan feladat van, amit pontosan ebben az évszakban kell elvégeznünk. Lássuk hát, hogy...