Konyhánk dísze: munkapult akrilból

2021-04-12 10:29:41 | Módosítva: 2021-05-01 10:59:29

Amikor konyhánk felújítása mellett döntünk, akkor lényegében a konyhaszekrény teljes felújítását vagy annak cseréjét határoztuk el. A konyhaszekrény talán legmeghatározóbb része pedig a munkapult. Választhatunk egyszerűbb, olcsóbb megoldások közül és valamivel költségesebb, de mind esztétikájában, mind funkciójában színvonalasabbak közül. Kalkuláljuk bele, hogy a munkapult a teljes költséghez képest nem annyira meghatározó, mint amennyivel a berendezés összképéhez hozzájárul. Ha a színvonal mellett döntünk, akkor mindenképpen kalkuláljunk az akril munkapult lehetőségével.


Az akril anyagok vízállóak, víztaszítóak, és könnyedén felújíthatóak. A lapok teljes keresztmetszetükben homogén szerkezetűek, így kopás foltok sem keletkeznek a felületükön. A különleges megmunkálhatóságnak köszönhetően lehetővé teszi a belőle készült munkapult variálhatóságát, fantáziánknak csak a kreativitásunk szabhat határt. Az anyag több mint kétszáz féle színben elérhető, mely lehetőséget ad a belső terek színharmóniájának megválasztásához. Egy akrillapból készült munkalap a legegyszerűbb konyhát is varázslatos megjelenésűvé teszi.Ugyanilyen fontosak a funkcionális előnyök is. Az akril anyagok alkalmasak arra, hogy élelmiszerekkel érintkeznek. Felületük nem porózus, ezért semmi nem szívódik az anyagba, és a baktériumok vagy a penész sem tud a rétegeiben beférkőzni. Könnyedén sterilizálható, és higiénikusan tartható.

Az akril munkapult mindenképpen jó döntés.

www.solymositeam.hu

www.pultlap.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Mosogatótálak tartozékai

A mosogatótálak szerepe a mosogatógépek elterjedésével sem szűnt meg, minden konyhában jelen van. Akár mosogatásra, akár főzés közben az élelmiszer alapanyagok előkészítésére használjuk, sok...


Konyhafelújítás, konyhakorszerűsítés

Egy lakás komplex felújításának egyik legfőbb összetevője a konyha megújítása, korszerűsítése. Sajnos ez a költségekben is megmutatkozik. Egyszínvonalas konyha megvalósításának kiadása bizony...