Fűtés okosan, elektromosan

2021-04-12 10:36:16 | Módosítva: 2021-04-12 10:41:45

A tavaszi felújítások nagy kérdése – milyen legyen a fűtésünk? A fűtéstípus kiválasztásánál a kényelem, a biztonság és a kiépítés költségei és időhossza is jelentősen befolyásolhatja a döntést. Egy fűtés felújítás nem olcsó dolog, ezért fontos, hogy az elvárásainknak leginkább megfelelő, olyan megbízhatóan működtethető, lehetőleg alacsony kiépítési költséggel és kevés kosszal járó megoldást válasszunk, ami takarékos beállításokkal irányítható és a jövőben akár fejleszthető is.


A NordArt elektromos fűtés megoldásai

Az Adax, Glamox, Beha norvég paneljei rendkívül széles lehetőséget kínálnak a használóknak. A gyors kialakítás, a letisztult dizájn, a zajtalan működés, az „okos” vezérlés (wifi vagy bluetooth) és az egyszerű kezelhetőség miatt egyre többen választanak ilyen fűtőpaneleket. Több típus rendelkezik fröccsenő víz és pára elleni védelemmel, ezért fürdőszobákba is telepíthetők. Egyes panelek pedig integrálhatók a legnagyobb okosotthon rendszerekbe (Homey, Google Home) is.

A felújítások másik slágere vitathatatlanul a „láthatatlan fűtés”. Az elektromos padlófűtés kiváló megoldás hideg- és melegburkolatú helyiségek fő fűtéseként, valamint kiegészítő fűtésként is telepíthető, ha csak a komfortérzetünket akarjuk növelni a hidegebb padlójú szobákban.

Mi teszi még vonzóvá ezeket a fűtési módokat? Nincs kötelező karbantartás, hosszú (fűtőpaneleknél 5 éves) cseregarancia, magyarországi raktárkészlet és ingyenes szaktanácsadás.

Ajánlatért, tanácsadásért keress minket elérhetőségeinken!


www.nordart.hu

ugyfelkozpont@nordart.hu
Telefon: +36-20-955-2629

Bemutatótermek:
1138 Budapest, Jakab József utca 17. E. ép.
2890 Tata, Környei utca 24.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Átmeneti fűtések

Az elektromos fűtésekről korábban elterjedt nézet volt, hogy drága az üzemeltetésük. Ez igaz volt, ám azóta sok minden változott: a többi fűtési mód is drága lett. Felment a gáz ára, a fatüzelés...


Elektromos fűtés

A háztartási energiaszükséglet jelentős részét, kb. 70-75%-át a fűtés teszi ki. Ebben az esetben tehát különösen érdemes átgondoltan kiválasztani az energiaforrást. A folyamatosan dráguló földgáz...