Garázskapu állami támogatással

2021-05-01 10:55:03 | Módosítva: 2021-05-11 08:50:40

Az otthonfelújítási program a támogatott projektek között két megfogalmazásban is nevesíti a garázst. Egyrészt „a lakással azonos ingatlan-nyilvántartási helyrajzi számon található épület, nem lakás céljára szolgáló helyiség (így különösen: nyári konyha, mosókonyha, tároló) felújítása” meghatározással, majd még pontosabban behatárolva; „gépjárműtároló építése vagy nyitott gépkocsi beálló kialakítása” jogcímen. Sőt támogatást kaphatnak azok is, akik kerítésüket, kapujukat kívánják megújítani. Nyilván sokaknak eszébe jut majd az elkövetkezőkben, hogy régi, csúnya és korszerűtlen garázsát újjá varázsolja állami támogatással. Ha pedig megújul a garázs, a kerítés, akkor új kapu is dukál hozzá!


Ha garázskapuról, kertkapu automatizálásáról van szó, mindenképpen érdemes a Kling Kft. kínálatát is megvizsgálni. A több mint 120 éves tradícióval rendelkező magyar cég sok évtized gyártási tapasztalataival fejlesztette ki kapuit, melyeket jó minőségű alapanyagokból gyárt le, így garantált a termékek hosszú élettartama. A korszerű gyártás és a minőségi alkatrészek teszik biztonságosabbá termékeiket, és az esztétikum mellett biztosítják az értékek védelmét is.


Garázskapu választékuk két kategóriában kínál kompromisszum-mentes megoldást. A CLASSIC szekcionált kapucsalád a csúcsminőséget garantálja – mindennel felszerelt motoros vagy kézi működtetésű változatban, mindenkor az egyedi igényekre szabva, széles mérettartományban, vagy egyedi méretre gyártva. A vasalatok széles választékából is az adott helyhez igazodva lehet a legmegfelelőbbet kiválasztani.

A panelválaszték is igen gazdag: az alap fehér, ezüst, antracit, aranytölgy, dió-fadekor színeken kívül a RAL színskáláról bármilyen színre tudják festeni igény szerint a kapuelemeket. A betörés elleni védelem megnehezíti a garázskapu kívülről történő erőszakos kifeszítését illetéktelenek számára.A kisajtó, illetve 5000 mm szélesség felett használt mereví­tőborda éles széleit védősapka takartja el, megakadályozva a sérüléseket, és növelve a garázskapu esztétikus megjelenését. A csapágyazott görgőknek köszönhetően a kapu műkö­dése igen csendes. A garázskapu panelek egymáshoz illesztése, csuklópánt-rendszere megóvja minden családtag kezét a sérüléstől.

A Kling garázskapu panelek fém borítása két különálló rétegből áll, ezért ha kint hideg van, akkor nem nedvesedik a belső felület. Így kívül-belül mindig tiszta és szép a garázskapu, és többszörösére növekszik a panelek élettartama.

A másik kapucsalád az OPTIMA, mely az egyszerű optimális megoldást garantálja. Az OPTIMA szekcionált garázskapu középbordás mintázatú, 40 mm vastag CFC-mentes PU hőszigetelésű, ujjbecsípődés ellen védett, hőhídmentes, kívül-belül acéllemez borítású panelekből készül. A panelek belső oldala vízszintes bordás mintázatú, fehér színű és stukkó (kissé rücskös) felületű. A kapuk húzórugós vasalattal is rendelhetők.

A garázskapuk, illetve a kerti szárnyas- és tolókapuk motorosítására is van megoldása a Kling Kft.-nek. Minőségi kapumozgató motorok garantálják a precíz működést. A kertkapuk, garázskapuk már eddig is gombnyomásra működtek, kényelmet biztosítva a mindennapokban. Okostelefonos irányítással még több komfortot és biztonságot kapunk – a legintelligensebb okosotthon rendszerek használatával.


www.kling.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kapunyitás felhővel

A kertkapuk, garázskapuk már eddig is gombnyomásra működtek otthonainkban, kényelmet biztosítva a mindennapokban. Okostelefonos irányítással még több kényelmet és biztonságot kapunk.


Kapuautomatizálás

Az ősz beköszöntével egyre hidegebb, csapadékosabb lesz az időjárás. Ilyenkor többször fordul meg a fejünkben, hogy milyen jó lenne, ha nem kellene kiszállni a fűtött kocsiból, kinyitni a...