Okos megoldások a VELUX segítségével

2021-05-23 08:59:53 | Módosítva: 2021-05-23 09:06:30

Egy ideje már lakásfelújításon gondolkodik, de nem tudja, hogyan vágjon bele? Hozza ki a legtöbbet otthonából. Közeledik a tavasz, márpedig házunk külső-belső átalakításához rendszerint a tavasztól késő őszig terjedő időszak bizonyul ideálisnak.


Amikor otthonunk arculatát terveznénk vagy újítanánk meg, általában az jut eszünkbe, hogy milyen színűre fessük a falakat, vagy milyen anyagból készüljön a burkolat, jóllehet egy megfelelően kiválasztott és kivitelezett tető legalább annyira meghatározza egy ház stílusát. Egy energia-hatékony, stabil és időtálló tető természetesen nemcsak esztétikai elemként szolgál, hanem hosszú évtizedekig véd minket és minden értékünket az esőtől, hótól, fagytól, nyári kánikulától és beázástól is. Érdemes elgondolkodni a tetőtér beépítésén is.

Egészségesebb otthon, okosan

Váltson egy olyan modern otthonra, amely automatikusan javítja a beltéri klímát, és amelyben Ön egy szimpla érintéssel mindent kézben tarthat. A VELUX segítségével mostantól otthona proaktívan figyelheti a hőmérsékletet, páratartalmat és CO2-szintet, és ezeknek megfelelően működtetheti tetőtéri ablakait, redőnyeit és árnyékolóit az egészségesebb beltéri klíma biztosítása érdekében.Válassza a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakokat, árnyékolókat és redőnyöket és élvezze a távirányítás előnyeit – egyszerűen, gondmentesen. Szerelje fel otthonát a VELUX ACTIVE with NETATMO beltéri klíma szabályozóval, hogy a négy fal között is egészségesebben élhessen, a beltéri mikroklíma automatikus szabályozásáról a VELUX gondoskodik.

A jövő okos otthonai már ma létrehozhatók. A VELUX INTEGRA® távirányítású ablakok, árnyékolók és redőnyök innovatív rendszere, mely egyetlen gombnyomással lehetővé teszi a nyitást és a zárást. A VELUX INTEGRA® tetőablak a legjobb választás, ha friss levegőre és kellemesebb beltéri klímára vágyik. Az ablakokat fali kapcsolóval szállítják.

Tetőablakcserén gondolkodik?

Az otthonfelújítási támogatás keretében most a tetőablakcsere munkálatok költségei (tetőtéri ablak költsége + tetőablakcsere munkadíja) akár felét visszaigényelheti. Az állam ugyanis akár 3 millió forinttal, a költségek maximum 50%-áig hozzájárul a legalább egy gyermeket nevelő családok lakásfelújításához.


Ne halogassa a döntést!

A VELUX beépítő partnerei ugyan nem szuperhősök, de:
– szakszerűen végzik el a munkát,
– elkészülnek az ablakcserével akár egy nap alatt,
– nem hagynak felfordulást.

www.velux.hu

Az otthonfelújítási támogatást a magyar állam nyújtja Önnek. Részletek a www.allamkincstar.gov.hu oldalon.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kulcskérdések

Az otthonok biztonságát az ajtózárakkal lehet elsődlegesen biztosítani. Ezek minden esetben biztonsági-, azaz nehezen nyitható szerkezetek, amelyek megakadályozzák az illetéktelenek bejutását....


Otthonfelújítási támogatás, gyakorlati tanácsok

Az otthonfelújítási támogatás nagy lehetőség a családosok számára, hiszen a vissza nem térítendő állami támogatás és a kedvezményes hitel együtt valóban sok mindenre elegendő lehet. Ugyanakkor...