Okos megoldások a VELUX segítségével

2021-05-23 08:59:53 | Módosítva: 2021-05-23 09:06:30

Egy ideje már lakásfelújításon gondolkodik, de nem tudja, hogyan vágjon bele? Hozza ki a legtöbbet otthonából. Közeledik a tavasz, márpedig házunk külső-belső átalakításához rendszerint a tavasztól késő őszig terjedő időszak bizonyul ideálisnak.


Amikor otthonunk arculatát terveznénk vagy újítanánk meg, általában az jut eszünkbe, hogy milyen színűre fessük a falakat, vagy milyen anyagból készüljön a burkolat, jóllehet egy megfelelően kiválasztott és kivitelezett tető legalább annyira meghatározza egy ház stílusát. Egy energia-hatékony, stabil és időtálló tető természetesen nemcsak esztétikai elemként szolgál, hanem hosszú évtizedekig véd minket és minden értékünket az esőtől, hótól, fagytól, nyári kánikulától és beázástól is. Érdemes elgondolkodni a tetőtér beépítésén is.

Egészségesebb otthon, okosan

Váltson egy olyan modern otthonra, amely automatikusan javítja a beltéri klímát, és amelyben Ön egy szimpla érintéssel mindent kézben tarthat. A VELUX segítségével mostantól otthona proaktívan figyelheti a hőmérsékletet, páratartalmat és CO2-szintet, és ezeknek megfelelően működtetheti tetőtéri ablakait, redőnyeit és árnyékolóit az egészségesebb beltéri klíma biztosítása érdekében.Válassza a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakokat, árnyékolókat és redőnyöket és élvezze a távirányítás előnyeit – egyszerűen, gondmentesen. Szerelje fel otthonát a VELUX ACTIVE with NETATMO beltéri klíma szabályozóval, hogy a négy fal között is egészségesebben élhessen, a beltéri mikroklíma automatikus szabályozásáról a VELUX gondoskodik.

A jövő okos otthonai már ma létrehozhatók. A VELUX INTEGRA® távirányítású ablakok, árnyékolók és redőnyök innovatív rendszere, mely egyetlen gombnyomással lehetővé teszi a nyitást és a zárást. A VELUX INTEGRA® tetőablak a legjobb választás, ha friss levegőre és kellemesebb beltéri klímára vágyik. Az ablakokat fali kapcsolóval szállítják.

Tetőablakcserén gondolkodik?

Az otthonfelújítási támogatás keretében most a tetőablakcsere munkálatok költségei (tetőtéri ablak költsége + tetőablakcsere munkadíja) akár felét visszaigényelheti. Az állam ugyanis akár 3 millió forinttal, a költségek maximum 50%-áig hozzájárul a legalább egy gyermeket nevelő családok lakásfelújításához.


Ne halogassa a döntést!

A VELUX beépítő partnerei ugyan nem szuperhősök, de:
– szakszerűen végzik el a munkát,
– elkészülnek az ablakcserével akár egy nap alatt,
– nem hagynak felfordulást.

www.velux.hu

Az otthonfelújítási támogatást a magyar állam nyújtja Önnek. Részletek a www.allamkincstar.gov.hu oldalon.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Mivel szigeteljünk a tetőtérben? (1. rész)

Az elmúlt néhány évben a különböző épületenergetikai minősítések fontossága és szükségessége jelentősen megnőtt. Természetesen ezzel egy időben előtérbe kerültek egyéb fogalmak is, mint a...


Otthonteremtési program elemei

Az októberben meghirdetett otthonteremtési program öt új elemmel bővült, valamint a jelzáloghitel felvételekor fizetendő közjegyzői díjakat is maximalizálni szándékozik a kormány. A januárban...