Új otthon letölthető tervekből

2021-07-01 08:03:30 | Módosítva: 2021-07-01 08:05:34

Egyre több család építkezik vagy vásárol ingatlant, amelyet utána át szeretne alakítani. Az ehhez szükséges tervezéshez szakértelem kell, a terveket pedig drága elkészíttetni, ezért a Lechner Tudásközpont szakemberei ingyenesen letölthető mintaterveket készítettek a tervezési folyamat megkönnyítésére.


Megtakarítási lehetőség az építkezőknek

Jelenleg negyven mintaterv közül választhatnak az építkezők családok a www.mintatervkatalogus.hu honlapon, megtakarítva a drága tervezési költséget, de a jövőben mintegy száz lesz elérhető. A honlapról letölthető tervek építészeti minősége kiváló, műszakilag ellenőrzöttek és gazdaságosan megvalósíthatók. A tervek új épületek építéséhez és kockaházak átalakításához nyújtanak segítséget. A megfelelő terv kiválasztása után ki kell tölteni a honlapon elérhető felhasználási szerződést, azt el kell juttatni a Lechner Tudásközpontnak. A terv részletes műszaki dokumentációjának letöltésére a szerződés megkötése után van lehetőség. A katalógus célja a Magyar falu programhoz kapcsolódóan a lakossági építkezések támogatása, és a magyar vidék épített környezeti minőségének javítása.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kerékpárok átfestése

Régebben is értékes volt egy jó kerékpár, ma pedig egyre komolyabb összegbe kerülnek még az egyszerűbb kétkerekűek is. Használat közben persze óhatatlan, hogy a festésük itt-ott megsérül. Az...


Színes „smink” evezőkre

A nőknél mindennapos művelet a sminkelés. Célja, hogy kiemelje az arcuk jellegzetességét és a kikészítés el is fedje az arcbőr esetleges előnytelenségeit. Átvitt értelemben e célból festik ki az...