RE.GUARD: az okos vízőrrel a vízkárok csökkentése biztosított

2021-07-18 08:32:07 | Módosítva: 2021-07-20 08:18:59

MESTER+ A vezetékes víz okozta károk gyakoribbak, mint a tűz- és viharkárok. A helyreállítás nagy ráfordítással jár: egyeztetni kell a szakemberrel, a biztosítóval, ami időigényes és sok türelmet igényel.


A vízkárok számtalan okra vezethetők vissza: korrózió, vízkő, fagy. A szivárgás alattomos jelenség, mivel nem azonnal észleljük; sérült csatlakozó tömlő, hibás készülék. A RE.GUARD, az okos vízőr védi otthonát, segít a vízkárok következményeinek jelentős csökkentésében.

Biztonságra optimalizált technológia

A RE.GUARD, az okos vízőr révén biztosított a berendezési tárgyak hibás működésének, csőtörés, szivárgás felismerése, kár estén elzárja a vízvezetéket, és értesíti Önt az alkalmazáson keresztül. Méri a vízfogyasztást, ellenőrzése alatt tarja a víznyomást és vízhőmérsékletet, és egyben komplex vízfelhasználási statisztikát is ad. Integrálható a smarthome, az okosotthon rendszerbe.A készülékre kibővített 5 éves rendszergarancia érvényes, amennyiben a higiénikus RAUTITAN vízvezeték rendszer kerül beépítésre. Megrendelhető nagykereskedőinknél vagy megvásárolható a REHAU Shop web áruházban a többi innovatív smart termékünk mellett.

RE.GUARD App

– Követhető az aktuális állapot.
– Csőtörés esetén azonnal lezár.


Szebellédi Tamás, üzletágvezető
REHAU Épületgépészeti üzletág

Bővebben az okos vízőrről: http://www.rehau.com/hu-hu/vizor


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Felokosított otthonok: így fűtünk-hűtünk 2022-ben

A magyar lakosság igénye az okos megoldások iránt a hűtés és a fűtés téren is egyre inkább nő, ez pedig nem csak az építkezőkre, hanem afelújítókra is igaz. De nem csak kényelmesebb otthonokra...


Az okos vízőrrel a vízkárok csökkentése biztosított

A vezetékes víz okozta károk gyakoribbak, mint a tűz- és viharkárok. A helyreállítás nagy ráfordítással jár: egyeztetni kell a szakemberrel, a biztosítóval, ami időigényes és sok türelmet igényel.