Lakossági nyomásfokozás

2021-07-24 07:05:52 | Módosítva: 2021-07-24 07:10:48

A Wilo-Isar BOOST5 egy háztartási frekvenciaváltóval ellátott nyomásfokozó készülék. Az állandó nyomásra szabályzásnak köszönhetően komfortos és kiegyensúlyozott víznyomást biztosít. A kijelző-panel könnyen kezelhető, felhasználóbarát. Hidraulikus telepítése gyors és egyszerű.

Ha nincs elegendő víznyomás az otthonában

Hatékonyan használható minden lakó- és kereskedelmi épületben, ahol nyomásfokozásra van szükség. A készülék megbízható és komfortos megoldást nyújt háztartási vízellátáshoz. Továbbá felhasználható öntözőrendszerek önfelszívó és normál szívású vízellátásához.

A prémium nyomásfokozó berendezésekkel szemben elvárás, hogy alacsony zajszinttel végezzék feladatukat, ezért fokozottan hangszigetelt házat, illetve rezgéscsökkentő lábakat kapott – bátran ajánljuk a szivattyút, akár beltéri elhelyezésre is, amit szintén elősegít kicsi, kompakt mérete. A „Ready to Plug” azaz „csatlakoztatásra kész” üzemmódnak köszönhetően a felhasználónak nincs szüksége bonyolult beüzemelési műveletekre, vagy bonyolult menüsorokban való bolyongásra, csak a villásdugót kell bedugni a konnektorba, beállítani a kívánt víznyomást az egyértelmű és felhasználóbarát LCD kijelzőn, és a szivattyú végzi is feladatát.


További előnye a beépített frekvenciaváltó, mely igazodik a mindenkori vízigényhez, komfortos, állandó nyomású vízellátást és finom szivattyúindítást biztosít. A folyamatos szabályzásnak köszönhetően az ISAR-Boost villamosenergia felhasználása igen kedvező, mert mindig az aktuális vízigényhez igazodik. A piacon egyedülálló módon a végfelhasználónak lehetősége van kiválasztani, hogy a nyomásfokozást önfelszívó üzemben, vagy normál szívású üzemben kívánja használni. A nagy teljesítményű motornak köszönhetően a szivattyú maximális emelőmagassága 55 méter, továbbá nagy mennyiségű vizet (maximum 7 m3/h) képes szállítani. A készülék biztonságos és automatikus üzemelését az áramlás-, illetve nyomáskapcsoló, valamint a nagyméretű 1,5 literes beépített tágulási tartály biztosítja.

A szivattyúkra 2 év teljes körű jótállást biztosítunk, országos lefedettségű szervizhálózattal.

További termékekről érdeklődjön a lenti elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet a Facebookon.


Wilo Magyarország Kft.
wilo.hu@wilo.com
www.wilo.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Mit tehetünk, ha alacsony a víznyomás?

Lakóházak, kisebb társasházak, közületi épületek esetében magasabban fekvő vidékeken előfordulhat, hogy a víziközmű-szolgáltató által biztosított hálózati víznyomás nem elegendő: a csapból csak...


Nyomásfokozó szivattyúk

Napjaink egyik legtermészetesebb dolga, hogy a vízcsapból folyik a víz. Legtöbbször folyik is, de sokszor jóval kevesebb „jön” a csapból, szinte csak csordogál. Ennek okozója legtöbbször a nem...