Praktikus újdonságok a Daniellától

2021-08-06 19:30:14 | Módosítva: 2021-08-06 19:34:14

Videó kaputelefon és LED reflektor

Videó kaputelefon


Mára már minden otthon elengedhetetlen kiegészítője egy megbízható kaputelefon. Erre nyújt nagyszerű lehetőséget a Stilo videó kaputelefon (STI1521) beltéri monitorral és kültéri egységgel. A készülék beépített mozgásérzékelőt, és hangüzenet funkciót is tartalmaz. A 4,3" TFT kijelző 320x240p felbontást tud megjeleníteni. Minden kültéri egységhez különböző csengőhangok állíthatók be.

A készülék tárhelye maximum 32 GB, azonban micro SD kártyával bővíthető. A beépített memória maximum 80 képet tud tárolni. A készülék összeköthető 2 kültéri egységgel (STI1294K), 4 beltéri monitorral (STI1521B), illetve 2 CCD kamerával. Energiafogyasztása maximum 300 mA. Az esővédővel ellátott IP65-ös kültéri egység feszültsége DC 12V 1A, míg a beltéri egységé AC 100-240 V.

Videó felvétel és kép rögzítésére is alkalmas az eszköz, míg funkcióit tekintve hívásra, beszélgetésre és nyitásra. A termék nem tartalmazza az elektromos kapunyitó zárat.


LED reflektor


Bemutatjuk a Daniella Villamosság saját márkás, bluetooth hangszórós, hordozható LED reflektorát (DEL1555) is. A készülék segítségével mindennapos szerelési munkálatok közben, akár poros munkaterületen is hallgathat rádiót, vagy előre összeállított lejátszási listájáról kiválasztott kedvenc zeneszámait, hangos könyvet, bármit. Miközben okos telefonját – 10 m-en belül – biztonságos helyen tartja, a por és vízálló (IP54) hangszóró bluetooth kapcsolaton keresztül ellátja feladatát.

Használhatja világítás nélküli sötét helyiségekben, vagy akár kültéren is, pl. éjszakai kerti partikon, három világítási funkció közül választva: 100%, 50% és villogó üzemmód.

Ha telefonja lemerülőben van, és nincs a közelben hálózati csatlakozási lehetőség, akár „power bank”-ként is használhatja, hiszen az eszköz 8000 mAh-ás akkumulátora, és a hátoldalon erre a célra kialakított USB csatlakozása erre lehetőséget biztosít. Az akkumulátor 100%-ra töltve akár 15 órás munkavégzésre is alkalmas, a beépített LED fényforrás (20 W, 1000 lm) becsült élettartama 30 000 üzemóra.


A termékek megvásárolhatók a Daniella Villamosság szaküzleteiben és a weboldalon: www.daniella.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Új LEDVANCE® LED lámpatestek

Egyszerű, hatékony és könnyen felszerelhető, kiváló minőségű és ár-érték arányú termékek, amelyek tökéletesen megfelelnek a mindennapi igényeknek. Pontosan ez az, amiért az új LEDVANCE® LED...