Schiedel SIRIUS kandallórendszer

2021-09-12 09:21:29 | Módosítva: 2021-09-12 14:00:40

A Schiedel megbízható és kiváló minőségű kéménye és a letisztult megjelenésű, csúcsminőségű szabadon álló kandallója komplett megoldást jelent.


Kémény és kandalló tökéletes egységben

Levegő-utánpótlás a kéményen keresztül: a Schiedel Sirius kandalló szett fontos része a kémény. A Permeter Smooth Air kéményrendszerrel a gyönyörű kandalló nemcsak egy szép lakáselem, hanem rendkívül biztonságos is. Egyedülálló előnye, hogy a levegő a kéménytesten keresztül kerül betáplálásra. Már nem kell azon gondolkodni, hogyan biztosítsuk a kandalló levegőellátását!

Előnyök:

– lakótértől függetlenül biztosítható az égéshez szükséges levegő,
– a kémény a kandallóhoz méretezett, elősegíti a hatékony működést,
– kiváló hatásfok, A+,
– háromféle kandallómodell,
– új építésű és meglévő házakba is beszerelhető,
– gyorsan építhető, és kis helyigényű,
– elegáns, letisztult formavilág, rejtett csőkapcsolatok.


Bemutatjuk a Schiedel Kandalló Inspirátort!

A Schiedel Kingfire és Sirius modellek könnyebben elképzelhetők, ha egy szobában elhelyezve mutathatjuk meg. Az új webes alkalmazás segítségével könnyen vizualizálható a lakótér a kandallóval együtt. Többféle szobatípus, falszín, fal-, illetve padlóburkolat elérhető, szabadon variálható.


Helyezze el a Schiedel KINGFIRE® és SIRIUS kandallókat a kiválasztott szobában, színezze kedvére a falakat, válaszon padló- és falburkolatot. Engedje szárnyalni képzeletét. A kész képet könnyen elmentheti vagy azonnal meg is oszthatja. Próbálja ki Ön is!


A Schiedel innovatív kandalló- és kéményrendszereiről többet megtudhat a szaktanácsadóktól vagy a Schiedel honlapjáról.


www.schiedel.com/hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Hagyományos és modern szellőzők

A modern szellőztető rendszerek, hőcserélős szellőzések mellett ma is fontos szerepe van a különböző szellőzőkürtőknek. Ezeken keresztül történik a lakások jelentős részének légellátása a...


Kemény víz - lágy víz

Manapság divatos az egészségünk és a háztartási gépeink kapcsán a keményvizet, mint a fő bűnbakot emlegetni, ami az egészségünket veszélyezteti, gépeinket tönkreteszi, ezért mindenféle eszközzel...