Terasz és kerti árnyékolók

2021-09-29 13:18:20 | Módosítva: 2021-09-29 13:25:09

Közhely már, hogy a terasz, és annak folytatásaként bármilyen kis kertrész, előkert a lakásunk kiterjesztése a szabadba. Ilyenkor nyáron különösen hasznos, akinek lehetősége van otthona kibővítésére és kinyitására. A nap ereje viszont napközben túl sok lehet, ezért bővítményünket akkor tudjuk valóban jól kihasználni, ha árnyékolásáról is gondoskodunk. Kaphatók erre a célra kész árnyékolók, de készíthetünk ilyet magunk is – házunk, kertünk dizájnjához illő konstrukcióban. A terasz fekvése, tájolása dönti el, hogy milyen irányból, fentről vagy oldalról szükséges árnyékolnunk. A kialakítás pedig ízlés és fantázia kérdése. Ehhez próbálunk segítséget adni képes ötletadónkkal.

Képes ötletadóTovábbi érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Árnyékolás egykor és ma

MESTER+Az ember az ösztönén túl az eszével is képes a maga komfortérzetét minél optimálisabbá tenni. Ezzel a képességükkel éltek már az ókoriak is, amikor ötletes árnyékoló eszközök sokaságával...


2011 a Napellenzők Éve

Bemutatkoznak a Redőnystúdió & Napellenzőcenter Árnyékolástechnikai Kft termékei