Gyors ragasztás minden anyaghoz - kényestől a nehézig

TYTAN Professional FAST&PRO

2021-10-13 14:34:23 | Módosítva: 2021-10-26 10:29:04

A TYTAN Professional® az építési és befejezési munkákhoz tervezett innovatív termékek széles skáláját kínálja: poliuretán habokat, szilikonokat, tömítőanyagokat, ragasztókat, ragasztóhabokat, vízszigetelő anyagokat, szigetelő rendszereket, habarcsokat, vakolatokat, festékeket és még sok egyebet.


Megoldást nyújtanak minden felhasználási területen, beleértve a ragasztást, a falazást, a szigetelést, a tömítést vagy a beépítést. A ragasztóanyag kiválóan használható fémhez, kőhöz (természetes és mesterséges kőhöz is), fához. Szinte minden ragasztható vele por- és olajmentes felületre.

Az új FIX2 GT professzionális, gyors és megbízható szerelési ragasztó, melynek olyan előnyei vannak, mint a nagy kezdeti ragasztóerő, a gyors száradás vagy a tartós és elasztikus ragasztás. Jó vele dolgozni. Használatával jelentős megtakarítás érhető el a legtöbb építőipari munka során.

Az új generációs hibrid polimereknek köszönhetően nagy kezdeti tapadást és rövidebb kötési időt biztosít. A száradás már 30 perc után lehetővé teszi az elemek terhelését. A teljes száradás 3 óra elteltével következik be. A végső kötőerő eléri a 400 kg/10m2. Kiemelkedő a tapadása, tökéletesen működik a legtöbb anyag illesztésénél, beleértve a párás (nem vizes) felületeket is.

Két féle adagolóval kapható. A V adagolót a nehéz anyagokhoz, nagy és/vagy egyenetlen, szabálytalan anyag felületekhez kell használni. A második – standard - adagolót a precíz kötésekhez, mely tökéletes a kis elemek ragasztásához.


A végső kötés tökéletesen tompítja a rezgéseket és ellenáll a változó időjárási viszonyoknak, UV sugárzásnak és híg kemikáliáknak. A FIX2 GT kémiailag semleges termék, nem tartalmaz oldószert, szilikont vagy izocianátot. Nem korrozív, az érzékeny felületeken és fémeken biztonságosan használható anélkül, hogy rozsda hatásnak tennénk ki azokat.

 Nézze meg a videót az egyik legerősebb szerelési ragasztóról a piacon!

 

 


Ha már ismeri és használja a FAST&PRO termékeket, írjon értékeléseket a FAST&PRO vélemény rovatban. Gyűjtse az azokért kapott pontokat és versenyezzen a profikkal az izgalmas havi és éves jutalmakért!


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Flexibilis ragasztók és fugázók

Bár két különböző anyagról és technikáról van szó, azért a kettő között van összefüggés. A csempéket, járólapokat előbb le kell ragasztanunk – ehhez használjuk a csemperagasztót –, majd a...


Új csemperagasztók a SAKRET kínálatában

Az utóbbi 10-15 évben jelentősen változott, bővült a hidegburkolati lapok kínálata a barkácsáruházakban és a tüzépeken is. A korai változatok kis méretű (10x10, 15x15) fehér, mázas lapjai...