Vezeték nélküli, határtalan szabadság az öntözésben is

2021-11-08 13:57:03 | Módosítva: 2021-11-08 14:13:43

Megérkezett az AQUINNA, az Einhell akkumulátoros kerti szivattyúja. Az idei kerti szezon egyik új sztárja vitathatatlanul az AQUINNA, a világ első akkumulátoros kerti szivattyúja. A készülék az Einhell Power X-Change termékcsaládjának tagja, így a szivattyúhoz használt akkumulátorral több mint 200 további kerti- és szerszámgépet üzemeltethet. Mindegy, hogy melyik géphez van szüksége energiára, az akkumulátor valamennyi PXC készülékkel kompatibilis.


Ha egy készülék üzemeltetéséhez 36 V feszültség szükséges, akkor használjon két darab 18 V akkumulátort, mint az AQUINNA szivattyú esetében is. Ez a Twin-Pack© technológia lényege. A feszültség megduplázásával automatikusan kétszeresére nő a teljesítmény is. A PXC-rendszer akkumulátorait a sorozat valamennyi töltőkészülékével feltöltheti és használhatja.

Szivattyúzás egyszerűen: rugalmas, mobilis megoldás

Minden hobbikertésznek, aki szeretné kertjét valódi édenkertté varázsolni, különös gondot kell fordítania az öntözésre, hiszen kizárólag így biztosíthatja a növényzet megfelelő ütemű növekedését. Ha nem szeretné, hogy az ivóvíz- és csatornaszolgáltatással kapcsolatos díjak jelentős mértékben megemelkedjenek, akkor hasznosítsa újra az esővízgyűjtőkben, hordókban vagy kutakban összegyűlt vizet: ehhez mindössze egy kerti szivattyúra lesz szüksége. Az összegyűjtött csapadékvíz felhasználása a legegyszerűbb és legolcsóbb módszer a kert környezetbarát fenntartására.

Az Einhell Power X-Change termékcsaládjába tartozó, kategóriájában egyedülálló és világelső AQUINNA akkumulátoros szivattyú maximális rugalmasságot biztosít, hiszen még ott is egyszerűen dolgozhat vele, ahol nincs áram. A napelemes szivattyúkkal ellentétben az AQUINNA szivattyút használhatja borús időben, árnyékban, és reggel vagy akár este is! 26 méteres szállí­tási magasságával, 8 méteres szívásmélységével, és az óránkénti max. 3000 liter szivattyúzott mennyiséggel kiváló ár-érték arányú megoldást kínál. A kétfokozatú ECO-kapcsoló lehetővé teszi, hogy energiatakarékos, alacsony kifolyási nyomású üzemmódban, vagy maximális teljesítményen üzemeltesse a szivattyút. Túlterhelés esetén automatikusan lekapcsol a készülék.


A szivattyút vízbetöltő csavarral és a fagy elleni védelem biztosítása érdekében víztelenítő csavarral szerelték fel.

A védőfunkciókon túlmenően a készüléket praktikus fogantyúval és erős sárgaréz csatlakozókkal látták el, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. A szivattyú üzemeltetéséhez 2 db 18 V akkumulátorra lesz szüksége.

Ha végzett a munkával, akkor egyszerűen húzza ki valamelyik (vagy mindkét) akkut, tegye át egy PXC kerti- vagy szerszámgépbe, és folytassa a munkát 200 további Einhell készülék bármelyikével!www.einhell.hu
mintabolt@einhell.com
Telefon: (+36-23) 920-741
2092 Budakeszi, Budaörsi utca 2749/2.

Einhell_hungaria

Einhell Hungária Kft.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Az akku élettartamáról

Azzal már semmi újdonságot nem mondunk, hogy szerszámgépeink, kerti eszközeink és háztartási gépeink egyre nagyobb része akkumulátoros üzemeltetésű. Az akku nyújtotta korlátlan szabadság, az...


Autós power bank

Az elektromos autóval közlekedők közül bizonyára már többen gondoltak rá, hogy milyen jól jönne egy power bankhoz hasonló szerkezet, ha út közben úgy alakul, hogy elnézzük a töltöttségi szintet,...