Vezeték nélküli, határtalan szabadság az öntözésben is

2021-11-08 13:57:03 | Módosítva: 2021-11-08 14:13:43

Megérkezett az AQUINNA, az Einhell akkumulátoros kerti szivattyúja. Az idei kerti szezon egyik új sztárja vitathatatlanul az AQUINNA, a világ első akkumulátoros kerti szivattyúja. A készülék az Einhell Power X-Change termékcsaládjának tagja, így a szivattyúhoz használt akkumulátorral több mint 200 további kerti- és szerszámgépet üzemeltethet. Mindegy, hogy melyik géphez van szüksége energiára, az akkumulátor valamennyi PXC készülékkel kompatibilis.


Ha egy készülék üzemeltetéséhez 36 V feszültség szükséges, akkor használjon két darab 18 V akkumulátort, mint az AQUINNA szivattyú esetében is. Ez a Twin-Pack© technológia lényege. A feszültség megduplázásával automatikusan kétszeresére nő a teljesítmény is. A PXC-rendszer akkumulátorait a sorozat valamennyi töltőkészülékével feltöltheti és használhatja.

Szivattyúzás egyszerűen: rugalmas, mobilis megoldás

Minden hobbikertésznek, aki szeretné kertjét valódi édenkertté varázsolni, különös gondot kell fordítania az öntözésre, hiszen kizárólag így biztosíthatja a növényzet megfelelő ütemű növekedését. Ha nem szeretné, hogy az ivóvíz- és csatornaszolgáltatással kapcsolatos díjak jelentős mértékben megemelkedjenek, akkor hasznosítsa újra az esővízgyűjtőkben, hordókban vagy kutakban összegyűlt vizet: ehhez mindössze egy kerti szivattyúra lesz szüksége. Az összegyűjtött csapadékvíz felhasználása a legegyszerűbb és legolcsóbb módszer a kert környezetbarát fenntartására.

Az Einhell Power X-Change termékcsaládjába tartozó, kategóriájában egyedülálló és világelső AQUINNA akkumulátoros szivattyú maximális rugalmasságot biztosít, hiszen még ott is egyszerűen dolgozhat vele, ahol nincs áram. A napelemes szivattyúkkal ellentétben az AQUINNA szivattyút használhatja borús időben, árnyékban, és reggel vagy akár este is! 26 méteres szállí­tási magasságával, 8 méteres szívásmélységével, és az óránkénti max. 3000 liter szivattyúzott mennyiséggel kiváló ár-érték arányú megoldást kínál. A kétfokozatú ECO-kapcsoló lehetővé teszi, hogy energiatakarékos, alacsony kifolyási nyomású üzemmódban, vagy maximális teljesítményen üzemeltesse a szivattyút. Túlterhelés esetén automatikusan lekapcsol a készülék.


A szivattyút vízbetöltő csavarral és a fagy elleni védelem biztosítása érdekében víztelenítő csavarral szerelték fel.

A védőfunkciókon túlmenően a készüléket praktikus fogantyúval és erős sárgaréz csatlakozókkal látták el, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. A szivattyú üzemeltetéséhez 2 db 18 V akkumulátorra lesz szüksége.

Ha végzett a munkával, akkor egyszerűen húzza ki valamelyik (vagy mindkét) akkut, tegye át egy PXC kerti- vagy szerszámgépbe, és folytassa a munkát 200 további Einhell készülék bármelyikével!www.einhell.hu
mintabolt@einhell.com
Telefon: (+36-23) 920-741
2092 Budakeszi, Budaörsi utca 2749/2.

Einhell_hungaria

Einhell Hungária Kft.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Így válasszunk az akkus motorfűrészek közül

Az ősz beköszöntével egyre inkább felérté­kelődik a jó motorfűrész, hiszen nem mindegy, hogy milyen eszközzel állunk neki akertrendezési munkálatoknak vagy éppen a tűzifa aprításának. Dehogyan...


Wellnes jár az akkunak is!

Napjainkban egyre jobban terjed aLi-ionos akkumulátorok felhasználási terülte. Először a notebookok akkumulátorait cserélték le, arégi Ni-Mh-ról Li-ionra, de mára aszerszámgép akkumulátoroknál is...