Innovatív kandallórendszerek

2021-11-19 12:36:15 | Módosítva: 2021-11-22 07:11:39

Az „otthon lenni” kifejezés radikálisan változott meg az elmúlt években! Ám az a trend, hogy szívesebben maradunk otthon már korábban megfigyelhető volt, hiszen az online vásárlásnak, a szünet nélkül áramló, digitális információknak köszönhetően kevesebb okunk volt arra, hogy elhagyjuk a házunkat, mint tíz-tizenöt évvel ezelőtt.


A Schiedelnek, mely technológiai szempontból piacvezető, esztétikus, a mindennapi élet kényelmét szolgáló termékeket fejleszt immár 75 éve, ez a trend hatalmas lehetőséget adott. Így születhetett meg a Schiedel kandallórendszer fogalma is. A Sirius és a Kingfire termékcsaládok innovatív és energiatakarékos fűtési megoldások, melyek a dizájn terén is kiemelt helyen említendők.

Előnyök:

– a kémény a kandallóhoz méretezett, elősegíti a hatékony működést,
– lakótértől függetlenül biztosított az égéshez szükséges levegő a kéményen keresztül,
– kiváló hatásfok, A+,
– többféle kandallómodell,
– helytakarékos kialakítás,
– modern megjelenés.

A Schiedel innovatív kandalló- és kéményrendszereiről többet megtudhat a szaktanácsadóktól vagy a Schiedel honlapjáról.

Bemutatjuk a Schiedel Kandalló Inspirátort!


A Schiedel Kingfire és Sirius modellek könnyebben elképzelhetők, ha egy szobában elhelyezve mutathatjuk meg. Az új webes alkalmazás segítségével könnyen vizualizálható a lakótér a kandallóval együtt. Többféle szobatípus, falszín, fal-, illetve padlóburkolat elérhető, szabadon variálható. Helyezze el a Schiedel KINGFIRE® és SIRIUS kandallókat a kiválasztott szobában, színezze kedvére a falakat, válasszon padló- és falburkolatot! Engedje szárnyalni képzeletét! A kész képet könnyen elmentheti vagy azonnal meg is oszthatja. Próbálja ki Ön is!

www.schiedel.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Gravitációs kémények

A gravitációs kémények egyszerű elv alapján működnek, amelynek lényege, hogy a meleg levegő könnyebb, mint a hideg, ezért felfelé a meleg levegő száll. Mivelafüstgáz hőmérséklete magasabb...


Kályhadizájn: kéménycső a lakásban

A korszerű fűtőberendezések mellett új építésű és régebbi lakásokban is töretlen a kályhák, kandallók népszerűsége. Legtöbbször nem a lakás fő és egyetlen fűtését jelentik, hanem valamiféle...