6 ok +1 ötlet, amiért érdemes robotporszívót vásárolni karácsonyra

2021-12-10 10:08:47 | Módosítva: 2024-04-26 10:43:26

Javában tart már a karácsonyi vásárlási láz. Kedvezményre jogosító kód a cikk végén! Valószínűleg sokunkat elért, és teljes káosz van a gondolatainkban. Próbáljuk rendszerezni, kinek, milyen meglepetést tegyünk a fa alá. Lehet, hogy már tudjuk, de az is lehet, hogy még egyáltalán nincs sejtésünk, mit vásároljunk ajándékba. Megpróbálunk segíteni, éppen ezért most összeírtunk néhány okot, amiért érdemes robotporszívót venni karácsonyra.

 


1. Szeretünk „nagyban” gondolkodni, nem akarunk apróságokat venni, de már mindenünk megvan a TV-től a HIFI cuccokig. Nos, ha már minden a legmodernebb, legenergiatakarékosabb, de még nincs ilyen eszköz a háztartásban, akkor ne is gondolkodjunk tovább, egy ilyen eszköz biztos befutó lesz.

2. Amennyiben azok táborát erősítjük, akik szeretnek hasznos tárgyakat ajándékba adni, de már minden lehetőséget kihasználtak az elmúlt években, akkor szintén jó döntés lehet egy robotporszívó vásárlása.

3. Szeretnénk meglepni a párunkat, édesanyánkat, a családot, és tudjuk, hogy egyelőre ők maguknak még nem vásárolnának robotporszívót, annak ellenére, hogy már kacérkodnak a gondolattal.

4. Ha azok közé tartozunk, akik nem szeretnek az ünnepi forgatagban tülekedni, és inkább online vásárolunk, akkor meggyőző érv lehet, hogy a robotporszívó beszerzését könnyen meg tudjuk oldani, ha webshopból rendelünk.

5. Ha már nem akarunk időt elvenni a családodtól a takarítás miatt, akkor is egy szuper választás a robotporszívó. Arról nem beszélve, hogy az ünnepi időszak mindig sok kosszal jár. Gondoljunk csak a fenyőfáról lepotyogó tűlevelekre, vagy a sütés-főzés közben földre hulló ételdarabokra. Tehát az új „családtagot” viszonylag hamar le is tudjuk tesztelni.

6. Amennyiben vannak gyerekek a családban, tuti meg fognak bolondulni érte. Kezdetben lehet, hogy kicsit félnek tőle, majd játszópajtásnak tekintik, és biztosan lefoglalja őket egy kis időre.


+1 ötlet: Ha vicces helyzetet akarunk teremteni és persze az ajándékozott is vevő az effajta tréfákra, akkor tegyük be már előre, feltöltött állapotban a fa alá a robotot, úgy, hogy ne látszódjon, majd az applikáció segítségével indítsuk el.

Meglepetéééés! És már meg is alapoztuk a karácsonyi jó hangulatot.

 
Persze nem biztos, hogy speciális érv kell ahhoz, hogy robotporszívót tegyünk a fa alá karácsonykor. Ha eddig nem volt semmilyen ötletünk, és sikerült gondolatot ébreszteni, már egy jó ok volt arra, hogy elkészüljön ez a bejegyzés.

Vásároljon a www.xiaomishop.hu oldalon 5% kedvezménnyel robotporszívót. Kód: Ezer5

 

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Energia pazarlásaink

Az energia takarékossági tippekkel foglalkozó cikksorozatunk második részében a mosásról, a fűtésről és az elektromos készülékek stand-by üzemmódjáról írunk. Miért érdemes alacsony hőfokon mosni, a...


Tisztítás természetes anyagokkal

Se szeri, se száma a boltok polcain található tisztítószereknek, sokszor mégis avval szembesülünk, hogy nem kellően hatékonyak. Ilyenkor érdemes kipróbálni anyáink, nagyanyáink hagyományos,...