Intelligens fűtésszabályozás egyszerűen a Resideo-tól

2021-12-15 19:25:15 | Módosítva: 2021-12-29 15:34:40

Az otthon elfogyasztott energia közel 80 százalékát a fűtés és a melegvíz előállítására használjuk fel, így a legnagyobb megtakarítást fűtési költségei csökkentésével érheti el. Ha fontos Önnek a spórolás, de nem szeretne lemondani a kényelméről, olvasson tovább és megmutatjuk, hogyan lehet Önnek is energiatakarékos és komfortos fűtése egyszerre!


Minden 1 °C hőmérsékletcsökkentés közel 6% energiamegtakarítást eredményez. Fűtési rendszerünknek azonban megfelelő komfortot is kell biztosítania, nem szívesen fagyoskodunk otthonunkban. Képzeljen el egy ideális állapotot: mindig jó meleg van otthon. Képzelje el, hogy ez mennyibe kerülne Önnek: jó sokba. Spórolhat azzal, ha csökkenti a fűtést, azaz alacsonyabb helyiség hőmérsékletet állít be. De ugye Ön sem szeret dideregni, amikor kibújik a jó meleg ágyból reggelente? Akkor most komfort, vagy energiatakarékosság?


A Resideo segítségével lehet egyszerre mindkettő. A leginkább energiatakarékos és komfortos megoldás, ha időprogrammal ellátott zónaszabályozást alakít ki. Ossza otthona helyiségeit külön-külön hőmérséklet zónákra – például: nappali, hálószoba, fürdőszoba, gyerekszoba –, és a család életritmusának megfelelően alakítson ki fűtési időprogramot, hogy melyik helyiségben, milyen időpontban, hány fok legyen. Cserélje hagyományos termosztátját és radiátorfejeit az evohome rendszerre, és takarítson meg energiát és pénzt!

A fűtési zónaszabályozáson túl, az extra kényelmet és a rugalmasságot a Resideo Total Connect Comfort szolgáltatás nyújtja. A mobil alkalmazás segítségével interneten keresztül vezérelheti fűtési rendszerét, bármikor, bárhol is jár. Természetesen nem szükséges az evohome rendszert egy okostelefonon keresztül vezérelni, hagyományos termosztátokhoz hasonlóan az érintőképernyőn minden funkciót könnyedén elérhet, ráadásul minden információ magyarul jelenik meg a jól látható színes kijelzőn.


Ha többet szeretne tudni az energia-hatékony és mégis komfortos fűtés-szabályozásról, keresse fel a Resideo weboldalát:
https://getconnected.honeywellhome.com

evohome: az intelligens, többzónás helyiséghőmérséklet-szabályozó rendszer most még okosabb lett

– Hőszivattyú kompatibilitás: a hőszivattyúk speciális szabályozási paramétereit is tartalmazza, így ideális megoldás a fűtés és hűtés vezérlésére.

– Fűtési és hűtési hőmérséklet szabályozása: egyszerű átváltás a fűtési- és hűtési üzemmódok között.

– Továbbfejlesztett hőforrás-szabályozás: a hőmérsékletet nagy pontossággal tartja, és megtanulja az ingatlan „szokásait”, hogy pontosan a kívánt hőmérsékletet biztosítsa, a megfelelő időben.

– Internetes időjárás-követés: az evohome központ időjárásfüggő kényelmi funkciói az interneten elérhető időjárás adatok figyelésével növelik a felhasználók komfort érzetét, és energiát takarítanak meg.További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Valena Life/Allure Netatmo

A Legrand egyszerre időtálló és megújuló koncepcióval készült a lakást felújítók, építkezők számára: egy mechanizmusból két különböző stílussal rendelkező kapcsoló alakítható ki. A szögletesebb...


Időseket támogató okosotthon a belvárosban

Magyarországon egyedülálló innovatív idősügyi szolgáltatást vezetett be az V. kerületi önkormányzat. Az úgynevezett „okosotthon” program keretében egyedül élő idősek otthonait szerelik fel...