Elfogyott a hazai?

Találja meg a legjobb ajánlatot Kelet-Közép-Európa piacain!

2022-01-24 19:15:44 | Módosítva: 2022-02-04 11:05:06

Magyarországon kívül további hét európai ország több mint 6 millió kis- és középvállalkozásának termékkínálatához teremt potenciális hozzáférést Kelet-Közép-Európa első B2B kereskedelmi platformja. Jelenleg leinformált kereskedők több mint 3,5 millió terméke között lehet biztonságosan válogatni egy egyszerű regisztrációt követően, és a kapcsolatfelvételhez idegen nyelv ismeretére sincs feltétlenül szükség: ezt is megoldja helyettünk a merXu.


Ki ne futott volna már bele vállalkozóként olyan helyzetbe, hogy az a termék, amelyre éppen szükség volna a cégben, pont nem kapható a magyar piacon? És ki ne töprengett volna el ilyenkor azon, vajon megtalálható-e a hiányzó láncszem egy környező országban? És vajon hányan vannak azok, akiket nem tántorított el a lengyel, a szlovák vagy a román beszerzési lehetőségek feltérképezésétől és megragadásától az ezzel járó macera?

 A hasonló dilemmákon segít gyorsan és könnyen átlendülni a merXu: Kelet-Közép-Európa első B2B kereskedelmi platformja biztonságosan teszi hozzáférhetővé leinformált kereskedők több mint 3,5 millió termékét. Ezek közt éppúgy találunk professzionális konyhai gépeket vagy berendezéseket, elektronikai és villanyszerelési cikkeket, világítástechnikát, építőipari gépeket és berendezéseket, mint vegyiárut és szerszámokat, valamint további professzionális felhasználású, illetve ipari termékeket. A Lengyelországból induló platform jelenleg már Csehországban, Észtországban, Litvániában, Magyarországon, Németországban, Romániában és Szlovákiában is elérhető.

 „A merXu az online vásárlás B2C-ben már megismert, kipróbált és bevált hozzáférhetőségét és egyszerűségét ülteti át B2B környezetbe”– mondja Okányi Attila, a cég magyarországi és romániai operációjának vezetője. A platform hangsúlyozottan nem fogyasztói kategóriákra összpontosít, hanem többek között a vegyiparra, építőiparra, elektrotechnikára, gyártószektorra, gépiparra, világítástechnikára és épületgépészetre, a HoReCa szektorra, valamint a professzionális szerszámokra. Teljesen biztonságos üzleti környezetet teremt az ellenőrzött vevők és eladók összekapcsolásával: ők akár közvetlen módon, akár ajánlatkéréseken keresztül hajthatnak végre adásvételi tranzakciókat.

 Miközben a cégtulajdonosok és a beszerzési vezetők túl sok időt töltenek professzionális és megbízható beszállítók után kutatva, a gyártóknak Okányi Attila szerint a nemzetközi terjeszkedés okoz visszatérően gondot. A merXu erre is jó megoldás: elég egy egyszerű regisztráció, hogy megnyissuk az utat a termékeink előtt egy több mint 171 millió fogyasztót kiszolgáló vállalkozói kör felé. Ehhez idegen nyelv ismeretére sincs feltétlenül szükség: a merXu egy professzionális, beépített fordítóprogram segítségével segít a kapcsolatfelvételben és a kommunikációban, hogy eredményes üzleteket köthessünk.

 Kollégánk szívesen válaszol a felmerülő kérdésekre, további információkért pedig a honlapunkat érdemes felkeresni, ahol a regisztráció is gyorsan és könnyen lebonyolítható.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: B2B, Közép-Európa, üzlet

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Mobilházgyár

A Mobil Otthon Kft. Magyarország legrégebbi mobilházakat gyártó cége. Az általuk alkalmazott, kiforrott technológiát ők hozták be 10 éve Magyarországra, melynek keretében a házak...


Egyről a kettőre jutni

Ez a történet valójában nem is Bicskén, hanem a közeli Mány községben kezdődött. Südi István, aki akkor éppen csak 20 éves múlt, korábbi kereskedői tanulmányai, tatabányai tapasztalatai alapján és...