Gorilla Grab

2022-02-13 17:55:48 | Módosítva: 2022-02-13 18:09:10

Építkezésnél, lakásfelújításnál szinte 100%, hogy a következő folyamatokba belefutunk: ragasztás, rögzítés, tömítés, szögelés. Ezeknek a munkafolyamatoknak elengedhetetlen kelléke lehet a GORILLA HEAVY DUTY GRAB elképesztően erős, nagy teherbírású, 100%-ig vízálló, építési ragasztója.


Univerzális ragasztó az építőiparban

A Gorilla Grab ragasztó helyettesíti az összes építőipari, szerelési és tömítőanyagokat, és segítségével anyagbeszerző utunk is rövidül; pénzt és időt takaríthatunk meg. Legyen szó parketta szegélyekről, szaniterek beépítéséről, festési munkálatokról, vízszerelésről, díszlécek, párkányok felhelyezéséről, szükségünk van egy villámgyors és megbízható ragasztóra és tömítőre, és ami a legfontosabb, hogy hosszútávon is elégedettnek kell lennünk. A Gorilla Grab ragasztó elképesztően gyors, az illesztésre 30 másodperc jut, és már ragad is. Lenyűgözően könnyed simasággal tudjuk kinyomni a tubusból, hullámos mintázatú felhordása után már össze is illeszthetjük a ragasztandó felületeket. Alkalmas szinte minden felületre: padlóra, aljzatra, tükörre, gipszkartonra, járólapra, habanyagokra, fára, kőre, fémre, márványra, kerámiára és még sok másra, továbbá hézagok, repedések víz- és légzáró tömítésére is alkalmazható mind kültéri mind beltéri munkálatokhoz.
Kartusos formában (290 ml) kinyomó pisztoly segítségével lehet használni, vagy tubusos formában (80 ml) kinyomó pisztoly nélküli használatra is elérhető, ha kisebb javítást kell elvégeznünk. Ha a munkafolyamatban nem szeretnénk, hogy a ragasztási pontok látszódjanak, ajánljuk a Gorilla átlátszó építési ragasztóját a Gorilla GRAB CRYSTAL CLEAR Kristálytiszta Építési ragasztót, amit jelenleg a Gorilla legerősebb ragasztójaként tartanak számon.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

SikaCeram-500 Ceralastic

Egyetlen mondatban elmondjuk, hogy legközelebb miért aSikaCeram-500 Ceralastic vízszigetelő és csemperagasztó habarcsot érdemes választani. Azért, mert legalább 30%–kal gyorsabb a munkavégzés,...


Függesztés, rögzítés mennyezetre

Szerencsére általában csak kisebb súlyú tárgyak rögzítésére van szükség egy átlag lakásban. Jellemzően a mennyezeti világítás elemei jönnek szóba, de ezek között azért találunk már tekintélyesebb...