Állandó víznyomás otthonunkban

2022-03-06 11:07:53 | Módosítva: 2022-03-07 09:36:37

A Wilo vállalat felismerte, hogy szükség van egy prémium, nagy hatásfokú szivattyúra a lakossági nyomásfokozó szegmensben, ezért kifejlesztette az ISAR-BOOST háztartási nyomásfokozó egységet.


Wilo-Isar BOOST nyomásfokozó berendezés

Az ISAR BOOST szivattyút két típusban ISAR-Boost 5-3, illetve ISAR-Boost 5-5 vezeti be a piacra, a Német Fenntarthatósági Díj „Klíma” kategória győztes cég, a Wilo. A mai világban már elvárás egy ilyen nyomásfokozóval szemben is, hogy alacsony zajszinttel végezze feladatát, ezért fokozottan hangszigetelt házat, illetve rezgéscsökkentő lábakat kapott – bátran ajánljuk a szivattyút akár beltéri elhelyezésre is, amit szintén elősegít kicsi, kompakt mérete.


A „ReadytoPlug” azaz „csatlakoztatásra kész” üzemmódnak köszönhetően a felhasználónak nincs szüksége bonyolult beüzemelési műveletekre, vagy érthetetlen menüsorokban való bolyongásra, csak a villásdugót kell bedugni a konnektorba, beállítani a kívánt víznyomást az egyértelmű és felhasználóbarát LCD kijelzőn, és a szivattyú végzi is feladatát.


További előnyként említhető a beépített frekvenciaváltó, mely igazodik a mindenkori vízigényhez, komfortos és kényelmes vízellátást és finom szivattyú indítást biztosít. A folyamatos szabályzásnak köszönhetően az ISAR-Boost villamosenergia felhasználása igen kedvező, mert mindig az aktuális vízigényhez igazodik. A piacon egyedülálló módon a végfelhasználónak lehetősége van kiválasztani, hogy a nyomásfokozást önfelszívó üzemben, vagy normál szívású üzemben kívánja használni. A nagy teljesítményű motornak köszönhetően a szivattyú maximális emelőmagassága 55 méter, továbbá nagy mennyiségű vizet (maximum 7 m3/h) képes szállítani. A készülék biztonságos és automatikus üzemelését az áramlás-, illetve nyomáskapcsoló, valamint a nagy méretű 1,5 literes beépített tágulási tartály biztosítja. A Wilo 2 év teljeskörű jótállást biztosít szivattyúira, országos lefedettségű szerviz-hálózattal.

További Wilo termékekről érdeklődjön a lenti elérhetőségeken, vagy küldjön üzenetet a Facebookon.

Wilo Magyarország Kft.
wilo.hu@wilo.com

www.wilo.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Mit tehetünk, ha alacsony a víznyomás?

Lakóházak, kisebb társasházak, közületi épületek esetében magasabban fekvő vidékeken előfordulhat, hogy a víziközmű-szolgáltató által biztosított hálózati víznyomás nem elegendő: a csapból csak...


Nyomásfokozó szivattyúk

Napjaink egyik legtermészetesebb dolga, hogy a vízcsapból folyik a víz. Legtöbbször folyik is, de sokszor jóval kevesebb „jön” a csapból, szinte csak csordogál. Ennek okozója legtöbbször a nem...