Construma akció

Frisslevegő és komfort a maximumon!

2022-03-25 14:22:50 | Módosítva: 2022-03-31 09:36:08

Helios KWL® a hővisszanyerős szellőztetés bajnoka!

A Helios KWL® hővisszanyerős szellőztető berendezései folyamatosan biztosítják az energiahatékony szellőztetést otthonában, a nap minden órájában. A levegő minőségét folyamatosan egy páraérzékelő figyeli, így amikor szükséges, automatikusan tudja emelni a szellőztetés intenzitását a megfelelő légcsere-szám elérése érdekében. KWL® szellőztetőgépek mindegyikének hatásfoka 90% feletti.


A hővisszanyerésnek és a különlegesen energiatakarékos EC- ventilátor technológiának köszönhetően a fűtési költségeink kb. egyharmaddal csökkenhetnek. A károsanyagok kint maradnak, miközben a benti terhelt levegőt folyamatosan, kontrolláltan és hatékonyan frissre cseréljük.

 A Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete Construma-s akciót hirdet HELIOS KWL® központi hővisszanyerős szellőztető rendszereire.

A teljes rendszer megrendelése esetén, a HELIOS KWL® központi hővisszanyerős berendezéshez kapcsolódó FlexPipe® PLUS légelosztó hálózat csővezetékének (FRS-R 75) első 150 méterét ajándékba kapja cégünktől!

Az akció minden ügyfél számára elérhető, aki 2022. április 6. és április 10. között a CONSTRUMA 40. Nemzetközi építőipari szakkiállításon regisztrál standunknál.

Helios stand: „G” pavilon 106E

 Azon ügyfeleink részére, akik a CONSTRUMA-n regisztrálnak standunknál, 2022. augusztus 31-ig történő megrendelés és 2022. szeptember 15-ig történő elszállítás esetén vehető igénybe akciónk.

 Az akcióban való részvétel feltétele a HELIOS központi szellőztető berendezés és a hozzá tartozó rendszerelemek megrendelése. A minimálisan rendelendő rendszerelemek:

- KWL EC hővisszanyerős szellőztető berendezés

- FRS-R csővezeték (a szükséges mennyiségű FRS-DR tömítőgyűrűvel)

- FRS-VK osztódobozok

- FRS szelepfogadók

 A CONSTRUMA-s akció egyéb akciókkal nem összevonható, egy rendszer vásárlásához csak egy kedvezmény regisztráció használható fel. 

A Helios ventilátorok magyarországi vezérképviselete

www.helios.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: Helios, Construma, akció

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Április 1.-én nyit a CONSTRUMA

Az idei évben egészen korán, 2019. április 3-7. között ismét érdemes kilátogatni a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, a CONSTRUMA Otthonteremtési csokorra mindazoknak, akik már építkeznek, vagy...


Ősszel lesz a Construma

A Hungexpo Zrt. vezetősége figyelembe véve a koronavírus-járvány terjedését, az előzetes optimista becsléseket meghaladó, hosszabb időtávú hatását, a CONSTRUMA és OTTHONDesign kiállítások...