Vakondriasztó

2022-03-28 14:56:37 | Módosítva: 2022-04-15 09:03:33

Az Antivakond a világ legjobb elektromos vakondriasztói közé tartozik. Hangerejének és változatos hangjának köszönhetően rendkívül hatékony. A vakondon kívül hatásos a pocok, földikutya, kószapocok valamint az egyéb, földalatti üregekben élő állatok elriasztására is.


Az Antivakond vakondriasztó teljesen vegyszer és erőszakmentes magyar fejlesztésű és hazai gyártású termék. 

Az Antivakond vakondriasztó hangszórója a föld alatt, 80 cm mélyen nagyon erős hangot bocsát ki olyan frekvencián, melytől a rágcsálók félnek. Ez a zaj nehezen elviselhető a kiváló hallású rágcsálok számára. Állandó stresszben tartja őket, valamint megnehezíti a pihenésüket, és hogy megtalálják táplálékukat, így hamarosan elköltöznek.

 A gyártó tapasztalata szerint megrendeléseik fele korábbi elégedett vásárlóktól ered! Javasolják rokonoknak, barátoknak, és a nyaralóba is rendelnek.

 

 Az 1 hangszórós ALAP Antivakond 1000-1200 m2

 a 2 hangszórós EXTRA Antivakond 1800-2200 m2 méretű területre elegendő.

 További felvilágosítás:

www.antivakond.huTovábbi érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Védekezés hívatlan vendég ellen

Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány módszert a hívatlan látogatók távoltartására. Hatékonyságukról nincs módunk meggyőződni, sokszor csak felhasználói és kereskedői véleményekre támaszkodunk. De...


Kerti tippcsokor nyárra

Növények hirtelen pusztulása – Nem csak tavasszal lehet veteményezni – Nyáron is alkalmazható növényszaporítási módok – Vegyszerek nélkül is eredményesen.