Találkozzunk a Construmán!

LEDVANCE okosvilágítás személyre szabva

2022-04-01 10:45:45 | Módosítva: 2022-04-15 09:02:33

Tudta, hogy a LEDVANCE SMART+ WIFI okos fényforrásai, lámpatestei mobilapplikáción keresztül vezérelhetőek a WIFI technológia segítségével – akár távolról is, nyaralás alatt egy hotelszobából? De kezdjük inkább az elején!


A LEDVANCE SMART+ AZ OKOS OTTHONOKÉRT termékcsalád innovatív, kiváló minőségű, megbízható és felhasználóbarát termékek választékát tartalmazza. A termékcsalád neve, a SMART+ az okostermékeket hivatott összefoglalni, melyek számos lehetőséget kínálnak arra, hogy biztonságosabbá tegyük otthonunkat, kényelmesebbé életünket, és az energiamegtakarításban is számítanak.

 Az emberközpontú világítás egyre nagyobb szerepet játszik mindennapi életünkben. Ezért is fontos tudni, hogy az okosvilágítással képesek vagyunk a bioritmusunknak megfelelő világítási jeleneteket előre beállítani. Gondoljunk csak bele! Senki sem szeretne hidegfehér (4000 K) fény mellett pihenni, vagy melegfehér fény (3000 K) mellett aktív tevékenységet végezni. A napszakoknak megfelelően tudjuk állítani lámpáink színhőmérsékletét, illetve fényerejét, sőt, az RGBW termékek – kb. 16 millió választható színbeállítással – képesek még több életet vinni otthonunkba.


Az okosvilágításnál három különböző technológia közül tudunk választani: a termékek ZigBee 3.0-val, Bluetooth-szal és már WIFI technológiával is használhatóak. Mindegyik technológiának megvan a maga előnye; a Bluetooth használatával hangutasításokkal vagy alkalmazáson keresztül vezérelhetjük a termékeket, és a fényforrásokat Bluetooth mesh hálózatba integrálhatjuk, ezzel megnövelve a hatótávolságot az eszközök között. ZigBee 3.0 technológiája garantálja a magas szintű biztonságot, és bárhonnan lehetővé teszi a rendszer vezérlését. A Zigbee 3.0 rendszerrel ellentétben a WIFI technológia egyik legnagyobb előnye, hogy nincs szükség kiegészítő központra. A WIFI hálózaton keresztül egyszerűen a LEDVANCE SMART+ WIFI applikációval vagy kompatibilis hangszórókon keresztül (Google Nest vagy Amazon Alexa) hangutasításokkal, egyes termékek esetében távirányítóval is vezérelhetjük a LEDVANCE WIFI-s termékeket. Beüzemeléshez csupán otthoni internetelérés és egy routerre szükséges. A WIFI segítségével távolról, akár nyaralás közben is tudjuk szabályozni a világítást otthonunkban.


Egy-egy okosvilágítási termék telepítése rendkívül egyszerű, és csupán pár percet vesz igénybe. A legnépszerűbb SMART+ Panel WIFI termékeket a Construma A pavilon 2020A DANIELLA standján is megtekintheti az idén! Addig is válogasson a LEDVANCE SMART+ termékekből! További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Sokféle okos otthoni rendszer, egy fényforrás

2017 szeptembere óta Smart+ lett a LEDVANCE végfelhasználók számára kifejlesztett, teljesen új intelligens világítási termék-generációjának aneve, amellyel a korábban Lightify néven forgalmazott...


Intelligens világításvezérlés

Egy világítás-korszerűsítés ma már nehezen képzelhető el az okosvilágítás, okosotthon eszközei nélkül. A különböző wifis kapcsolók, konnektorok, világítótestek rengeteg lehetőséget teremtenek a...