Gondozásmentes acél kerítéslécek a Polmetál Pruszynskitől

2022-04-15 09:35:38 | Módosítva: 2022-04-19 09:40:59

Hazai gyártású acél kerítéslécekkel bővíti kínálatát a Polmetál Pruszynski, mely prémium minőségű, acélból készült tetőfedő, homlokzati és térelválasztó termékeivel meghatározó szerepet tölt be a hazai építőipari piacon.


A 2002-ben alapított, Vas megyei székhelyű vállalat a 8 országban jelen lévő, lengyelországi gyökerekkel rendelkező és ott piacvezető Pruszynski cégcsoport tagja. Magyarországon a Polmetál Pruszynski nemcsak a lengyel vállalat termékeit forgalmazza, saját gyártókapacitással is rendelkezik.

Ebben az egységben készülnek a vállalat által most piacra dobott gondozásmentes acél kerítéslécek is, amelyek esetében a 0,7/0,5 mm vastagságú acéllemezre 25 mikrométer vastagságú fényes vagy 35 mikrométer vastagságú matt poliészter-bevonat kerül. Ez a megoldás kivételes ellenállást biztosít a fotokémiai öregedési folyamatokkal szemben: UV ellenállása az EN 10169/2 európai szabvány szerinti RUV3 besorolásnak felel meg. A matt felület elegáns hatást és meleg benyomást kelt, ami jól illeszkedik modern kialakítású házakhoz is.

Színét tekintve a termék kétféle kialakítással érhető el. Az egyik oldalán színezett változat esetén a népszerű famintás mellett rengeteg különböző színből választhatunk a RAL színskáláról, a hátoldal pedig egységes szürke védőlakkot kap, míg a mindkét oldalán színezett változat esetén famintás matt, fényes téglavörös (RAL 8004) és antracit (RAL 7016) színek közül választhatunk.


A kerítéslécek rögzítése a léc közepén, színazonos (vagy a famintás változat esetében színében illő) festéssel és EPDM alátéttel ellátott csavarral törté­nik. A lécek akár egyedi méretben is elérhetők, méghozzá a hazai üzemnek köszönhetően rövid gyártási és szállítási idővel. A gondozásmentes kerítéslécek vége lehet lekerekített vagy egyenes is, így akár vízszintesen vagy függőlegesen is fel lehet szerelni őket.

Szintén a hazai termelőegységben, így rövidebb gyártási és szállítási idő mellett készülnek a Polmetál Pruszynski népszerű termékei, a H jelzéssel ellátott trapézlemezek. A most megjelent, 6 mm-es profilmagassággal rendelkező trapézlemez homlokzatburkolatként, kerítésként, garázskapuként is kiválóan alkalmazható, és elérhető a kerítéslécek esetén népszerű famintázattal is.


A Polmetál Pruszynski kínálatában fém tetőfedő anyagok, valamint burkoló és térelválasztó építőipari panelek széles skáláját találjuk, amelyek ipari és mezőgazdasági csarnokok, istállók, valamint kerítésrendszerek, irodaépületek és lakóházak építésénél, felújításánál kínálnak modern, esztétikus és hosszú élettartammal bíró megoldást.

Minden termék rendelkezik Építésügyi Minőségellenőrzői Engedéllyel. Ennek is tudható be, hogy akár évtizedes garanciavállalás is elérhető: a lemeztermékekre általában 10-15 év, horganyzott lemez esetén 10 év, egyes festett lemezek esetén pedig 15-30 év is lehet a jótállás hossza.


További információ:
www.pruszynski.hu
info@pruszynski.hu
+36 94 565 164
+36 30 520 3695


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Természetes kő homlokzatburkolatok

A természetes kőburkolatok időtállóak, szépek, értékesek. Az esztétikus, jól megtervezett és kivitelezett, gondosan karbantartott természetes kőburkolat hosszú évtizedekig a ház dísze lehet.


20 éves a Polmetál Pruszynski

Megújuló gyártósorral és nyári akcióval ünnepel a prémium acél építőipari termékek hazai gyártója. Idén 20 éve kezdte működését a lengyelországi központú Pruszynski cégcsoport magyarországi...