Az akkuk új korszakába léptünk

2022-05-15 07:01:25 | Módosítva: 2022-05-15 07:06:13

Helló kertbarát! Régóta keresel egy olyan akkut, amivel széles körben végezheted az otthoni és a kerti munkákat is? Most megtaláltad! Az AL-KO német kertigép gyártó új 18V-os termékei kompatibilisek minden olyan készülékkel, amely a Bosch Home & Garden akkurendszert használják. Mit tudnak ezek az akkumulátorok, és mi mindenre tudod őket használni a kertben? Tarts velünk, és megtudod!


Az akku rendszer alapja

Az AL-KO 18V-os akkumulátorok kapacitása 2,5 Ah-tól egészen 6 Ah-ig terjed, pehelykönnyűek, de ami tényleg a legjobb, nem kell nyolc különböző akkurendszerrel dolgozni. Egy akkuval megvan az összes kerti munka, ami egy kis vagy közepes kertben felmerül. Az akkukhoz kétféle töltő kapható, egy sima és egy gyors. Az akkumulátorok töltési ideje is barátinak mondható, sima töltővel a kis aksit (2,5 Ah) egy óra alatt tölthetjük fel teljesen, míg ugyanez gyorstöltővel 36 perc. A legnagyobb, 6 Ah-s akkunál a sima töltés 130 percet, gyorstöltővel mindössze 62 percet vesz igénybe.


A te kerted! Légy rugalmas!

Ha a rugalmasság fontos számodra, ezek az akkumulátorok kihagyhatatlan részét képezik majd a mindennapjaidnak, ugyanis kompatibilisek a különböző gyártók összes olyan készülékével, amelyek Bosch 18 V Home & Garden akkurendszerrel működnek. A porszívózástól kezdve, az elektromos csavarhúzón át, a szegélynyírásig bármire használhatod őket. Az AL-KO kerti gépei azért jelentenek tökéletes választást a kerti munkákhoz, mert minden gépet a német tervezés precizitása és az első osztályú alapanyagok jellemeznek, így öröm velük a kerti munka.

Kerti gépek, amire egy hobbikertésznek csak szüksége lehet!

Motoros kapa, gyepszellőztető, magasnyomású mosó, szegélynyíró, sövénynyíró, kézi fűrész, láncfűrész, magassági ágvágó és sövényvágó, lombfúvó, és négy különböző fűnyíró közül választhatsz.Várjunk csak, egy aksi elég a fűnyíróhoz is?

Mindegyik AL-KO Bosch Home and Garden kompatibilis fűnyíró két akkuhellyel rendelkezik, és így az akku méretétől függően 25 és 60 perc között van a fűnyírók üzemideje. Viszont ha AL-KO fűnyírót választasz, a csomag eleve tartalmazza a két darab hozzávaló aksit és töltőt is!

Felejtsd el a kábeleket és a benzingőzt, védd a bolygónkat, állj át akkumulátoros gépekre, és takaríts meg pénzt!

Irány valamelyik AL-KO szaküzlet, vagy válaszd ki az új kedvenc kerti géped az alko-garden.hu oldalon!További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

18 voltos, akkus, többfunkciós fűnyíró

A Metabo RM 36-18 LTX BL 46 18 voltos akkus fűnyírója nagy zöldfelületeken alkalmazható. Rögtön három funkciót egyesít magában: füvet nyír és gyűjt, ezenkívül hatékonyan mulcsol anagy...


Gyomok

A gyom fogalma szubjektív, hiszen minden növény gyom, amelyik ott van, ahol nem kellene lennie. Vannak közöttük, melyek kertészeti szempontból nem igazán tekinthetők károsnak, de olyanok is,...