Az Etex felvásárolta az Ursát

2022-06-02 10:21:25 | Módosítva: 2022-06-02 10:23:32

2022. június elseje hatalmas mérföldkő az Etex életében, mivel egy ötödik fajta technológiát biztosít üzleti növekedési stratégiájában. Az URSA szigetelési szakértelmét hozzáadva az Etex technológiai portfóliójához, az Etex fokozza azon képességét, hogy olyan termékeket és megoldásokat kínáljon, amelyek megfelelnek a jelen és a holnap építési kihívásainak. A januárban bejelentett ügylet a szokásos zárási feltételek teljesítése után sikeresen lezárult.


Az URSA az ásványgyapotok és az extrudált polisztirolok (XPS) európai piacvezető vállalata, amely több mint 20 országban van jelen 13 gyárból álló hálózatával. Az URSA márka a szigetelési alkalmazások széles skáláját kínálja épülethéjazatokhoz, valamint belső válaszfalakhoz és mennyezetekhez.

Az URSA értékei visszatükrözik az Etex számos értékét, beleértve a fenntarthatóságot, az üzleti modell hatékonyságát, valamint az erős és elkötelezett vezetést és csapatokat. Mind az Etex, mind az URSA termékei és megoldásai felveszik a harcot a világunkat befolyásoló megatrendek leküzdésének érdekében, különös tekintettel a globális felmelegedés problémájára és az erőforrások szűkösségére.

Az Etex, egy 115 éves múltra visszatekintő nemzetközi iparvállalat, mely egyértelműen arra törekszik, hogy a könnyűszerkezetes és fenntarthatóbb építési megoldások globális szereplőjévé váljon. Az URSA felvásárlásával stratégiai keretében szilárdan pozícionálódott a szigetelés, mint ötödik technológia, amely lehetővé teszi az Etex számára, hogy világszerte inspirálja az embereket a biztonságosabb, fenntarthatóbb, intelligensebb és szebb életterek építésére.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fókuszban a mennyezet

Egy helyiség szigetelési feladatainak számbavételekor gyakran elfelejtkezünk amennyezetről. Pedig amennyezet szigetelése mind hő-, mind hangszigetelési szempontból talán még fontosabb, mint az...


Polisztirol vagy kőzetgyapot

A családi házak homlokzati szigetelésénél az elhatározás után talán ez a legfontosabb kérdés, hogy kőzetgyapot vagy polisztirol szigetelés kerüljön a házra. Amérlegelésnél szerepet játszanak...