20 éves a Polmetál Pruszynski

2022-07-17 09:09:22 | Módosítva: 2022-07-22 09:53:21

Megújuló gyártósorral és nyári akcióval ünnepel a prémium acél építőipari termékek hazai gyártója. Idén 20 éve kezdte működését a lengyelországi központú Pruszynski cégcsoport magyarországi tagja, a Polmetál Pruszynski Kft. A tormásligeti székhelyű vállalat nemcsak a nemzetközi csoport prémium minőségű acél építőipari termékeit forgalmazza, hanem saját, modern gyártókapacitással is rendelkezik, ami rövidebb átfutási idő mellett teszi lehetővé a szállításokat.

 

A Polmetálnál az elmúlt években is folyamatos volt az innováció. A hazai gyártású trapézlemezek kínálata nemrég 6 mm-es profilmagassággal rendelkező változattal egészült ki, majd elindult a gondozásmentes acél kerítéslécek gyártása is, amelyekre fényes vagy matt poliészter bevonat kerül, 35 mm vastagságban. Ez a megoldás kivételes ellenállást biztosít a fotokémiai öregedési folyamatokkal szemben: UV ellenállása az EN 10169/2 európai szabvány szerinti RUV3 besorolásnak felel meg. A matt felület elegáns hatást és meleg benyomást kelt, ami jól illeszkedik modern kialakítású házakhoz is.

Néhány hete újabb berendezésekkel bővítette és modernizálta tormásligeti gyártóegységét a vállalat. Míg a kerítéslécek elsősorban a magánszemélyek számára bizonyultak érdekes új terméknek, ezek az új megoldások a viszonteladók és szakmai partnerek számára lesznek fontosak. A telephelyre nemrég új lemezcsévélő érkezett, amellyel – az eddigi maximum 40 méteres helyett – immár akár 800 méteres tekercsek legyártása is lehetségessé válik, ami különösen kivitelezők, bádogosok számára kínál praktikus és könnyen szállítható, kezelhető alapanyagot.


Emellett egy-egy modern, automata hasítógép és élhajlítógép is be lett vonva a termelésbe. Ezeket a berendezéseket programozottan lehet üzemeltetni, ráadásul a vezérlőprogram a Polmetál Pruszynski üzleti partnerei számára is elérhetővé válik. Az ügyfelek webes eléréssel férhetnek hozzá a platformhoz, ahol elkészíthetik az elképzeléseiket bemutató rajzokat, amelyek alapján a szakemberek pár kattintással, azonnal gyártásba tudják küldeni az elemeket. Ez különösen hasznos és gyors megoldás lehet egyedi kialakítású, például élhajlított elemek igénylésekor.

A fejlesztések és változások mellett az ünneplésre is marad idő. A két évtizede alapított vállalkozás a kerek évfordulót egy nagyszabású akcióval ünnepli: a nyár végéig számos termék árából 10 és 20% közötti kedvezményt kaphatunk.

További információkért, illetve a termékek megrendeléséhez lépjen kapcsolatba a Polmetál Pruszynski szakembereivel!


Kapcsolatfelvétel, ajánlatkérés:
Polmetál Pruszynski Kft.
9736 Tormásliget, Iparterület 127/5.
E-mail: info@pruszynski.hu
Telefon: (+36-94) 565-164
Mobil: +36-30-520-3695

www.pruszynski.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Trapézlemezekről lényegre törően

Homlokzatok, térelhatároló falak, tetők, kapuk, kerítések; valamint tárolók, előtetők vagy garázsok. Felsorolni is nehéz, mi mindenre nyújthatnak megoldást a Metál-Sheet Kft. trapézlemezei,...


Gondozásmentes acél kerítéslécek a Polmetál Pruszynskitől

Hazai gyártású acél kerítéslécekkel bővíti kínálatát a Polmetál Pruszynski, mely prémium minőségű, acélból készült tetőfedő, homlokzati és térelválasztó termékeivel meghatározó szerepet tölt be...