Uponor HypAir – légbeszívó szelepek, - erős teljesítmény, maximális rugalmasság

Legyen csendes az éj kellemetlen szagok és hangok nélkül

2022-09-30 12:43:42 | Módosítva: 2022-10-11 14:37:02

A jelenlegi urbanizáció világszerte nagy trendnek számít, ezért nagy szükség van a maximális rugalmasságra az új egészségügyi elvárásokmiatt. Ennek az egyik fő oka a városokban a korlátozott élettér, valamint az, hogy a már meglévő épületeket innovatív felújítással és korszerűsítéssel új körülményekhez kell igazítani.


Az Uponor ideális szennyvíz-szellőztetési megoldást kínál, amely nagyobb szabadságot és maximális rugalmasságot tesz lehetővé a vízvezeték-építés tervezésében. A szelepek lehetővé teszik a tervezők számára, hogy az építési igényeket a minőséggel és költséghatékonysággal könnyen kombinálják. A HypAir szelepek szerszám nélkül szerelhetők, és kevés karbantartást igényelnek.


Előnyök

 • Két méret áll rendelkezésre a fém és műanyag szennyvízcsövek széles választékához
 • Kevesebb csőből kiszivárgó kellemetlen szag
 • Gyors és egyszerű telepítés szerszámok nélkül
 • A telepítés után nincs szükség karbantartásra
 • Csökkenti a költséges tetőszellőzők szükségességét
 • Nagyobb szabadságot tesz lehetővé a vízvezeték kiépítésben, elrendezésében
 • Megszünteti a csobogó zajt

 Tulajdonságok

 • Működés -20 °C és +60 °C között
 • Beépíthető a csatlakoztatott szaniterek vízszintje alá
 • Megfelel az európai piacra (Class A1 acc EN12380, TÜV bizonyítvány)
 • Légáramlási sebesség 6.11/sec és 23.21/sec
 • Szabadalmaztatott szilikon membrán biztosítja a tökéletes légtömörséget

A légbeszívó szelep két méretben érhető el:

 


Nem szeretnénk mindig mindent hallani! Ez különösen igaz egy társasház esetén. Gondoljunk csak a szomszédból áthallatszó lefolyózajokra. Az Uponornak erre is van megoldása, mégpedig az Uponor Decibel hangcsillapított szennyvízelvezetési rendszer, amely 50–160 mm-es méretben kapható. Új épületekhez és felújításokhoz is alkalmas. Az üvegszál erősítésű, többrétegű polipropilén szerkezet biztosítja a hangcsillapítást. Az Uponor Decibel kiválóan alkalmas az akusztikailag szigorú követelményeket támasztó épületekhez. A sima felületen szinte lehetetlen a lerakódás, így minimalizálja az eldugulás veszélyét. A rendszer az EN 1451 európai szabványnak megfelelően méretezett, és megfelel az összes követelményének.

Ez a két rendszer együtt – az Uponor Decibel és az Uponor HypAir – gondoskodik arról, hogy valóban csendes legyen az éj!

Vásároljon most Uponor Decibel rendszert, és minden nettó 100.000,- Ft -os vásárlás után választhat egy Uponor légbeszívó szelepet ajándékba. Az akció részleteiről itt olvashat.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: Uponor, légbeszívó

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Uponor INOX

Tovább szélesítette portfólióját az Uponor azt új Uponor INOX rozsdanómentes acél, ivóvízre használatos rendszerével. Az Uponor új INOX rozsdamentes acél rendszere - amely rozsdamentes acél...


Láthatatlan csövek a falban és a padlóban

Gondolkozott már azon, hogy amikor új lakást vásárol, mi a legfontosabb szempont, mi teszi igazán jó vétellé? Legyen jó a fekvése? Legyen szépen berendezett? Jó elosztású legyen? A jó...