Fűtsünk elektromos árammal

2022-10-10 09:18:07 | Módosítva: 2022-10-10 09:31:24

Elektromos fűtésre kiváló alternatíva lehet a norvég fűtőpanelek valamelyike, mivel a fűtőpanelek kedvező ára, alacsony beruházási költséget tesz lehetővé akár egyetlen helyiség, vagy akár egy többszintes, többlakásos ház fűtéséről is legyen szó, mely kimagasló műszaki minőséggel párosul. Gazdaságosság tekintetében versenyre kel bármely energiahordozóval, hiszen hatékony üzemeltetéssel, a kedvező beruházási költsége és karbantartás mentessége hosszú időtartamon keresztül jelentős előnyt biztosít felújítás vagy új építkezés esetén is.


Működési elve

A fűtőpanelben egy speciális formátumú kerámia fűtőbetét (mely nem izzik, így élettartama szinte korlátlan) biztosítja a hatékony energiafelhasználást, melyet elektronikus termosztát vezérel. Ennek köszönhetően pontosan be tudjuk állítani a szobák hőfokát. A technológia teljesen hangtalan. A panel az alsó nyílásain beáramló hideg levegőt a fűtőbetét felmelegíti, majd a frontlapon vagy a rejtett hátsó légkivezető rácson kivezeti (nem fújja, hanem áramoltatja, mivel nincs benne ventilátor), így a teljes szoba légterét egyenletesen megmozgatja és felmelegíti.Mi alapján tudjuk kiválasztani, hogy az adott helyiségbe mekkora panel szükséges? Mindössze néhány adat megadása után megtudhatjuk, hogy a kiválasztott helyiségek komfortos kifűtéséhez mekkora teljesítményű NOBO fűtőpanelre van szüksége. A honlapon lévő ajánló az egy légterű helyiségek teljesítményigényét számítja ki, így ha több helyiségnek is szeretnénk megtudni a kívánt teljesítményértékét, úgy ismételten végezzük el a beállításokat!
www.nobo.hu/hu/termekajanlo

Programozható

Az egyedi termosztátok programozással vagy a legmodernebb internet alapú távvezérléssel is bővíthetők. A programozással (akár okostelefonról) a lakásunk vagy házunk fűtését az életvitelünkhöz igazíthatjuk, így jelentős energiamegtakarítást érhetünk el.


Miért a norvég NOBO termékeit válasszuk?

– Hosszú élettartamú, magas hatásfokú kerámia fűtőbetét.
– Kompakt méret és szemrevaló külső.
– Pillanatok alatt felszerelhető.
– Hatékony elektronikus vezérlés.
– A termosztát nincs integrálva, később könnyen bővíthető digitális vagy „okostermosztátra”.
– Heti bontásban minden nap külön programozható a digitális termosztáttal.
– Okostelefonról könnyen vezérelhető az okostermosztát.
– Napelemmel is kombinálható.
– Kedvező beruházási költség.
– 5 év teljes körű garancia és 10 év a fűtőbetét garancia.

NOBO fűtőtestek kaphatók felső és elülső ráccsal, illetve üvegezett kivitelben is, ezeket az üveg előlapokat akár utólag is felhelyezhetjük a meglévő panelre. A fűtőpanelek jól kombinálhatóak elektromos padlófűtéssel, fűtőszőnyegekkel, melyhez rendszerbe integrálható termosztát is elérhető.


Elérhetőségek és bemutatóterem:
MANI Magyar-Norvég Kft.
1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 81.
www.nobo.hu
info@nobo.hu
Telefon: (+36-1) 363-3058


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Lehet a konvektor energiahatékony? IGEN!

Lehet a konvektorral spórolni? IGEN! Lehet a konvektor szép is? IGEN! Konvektoros lakása van, felújítást tervez? A régi készülék sokat fogyaszt? A felújított lakásképbe már nem illik? Cserélje...


Fűtsünk hőszivattyúval

A hőszivattyú a hagyományos energiaforrások – mint a gáz, szén, fa – helyett megújuló energiaforrást használ, amit az ingatlan környezetéből nyer ki, a hőszivattyú típusának megfelelően...