Oszlop a szoba közepén

2022-11-01 18:04:27 | Módosítva: 2022-11-01 18:08:47

Akár új építésű, akár felújított lakás- vagy házvásárlás esetén előfordulhat, hogy az egyik helyiség közepén statikai okból vaan egy oszlop. Ez lehet vasbeton vagy akár fagerenda oszlop is, amit nem szabad eltávolítani, mert avval veszélyeztethetjük az épület vagy a tető stabilitását.


Elsőre sokszor ijesztő lehet, hogy mit is kezdjünk egy ilyen látszólag felesleges, helyfoglaló oszloppal. De ha már ott van, muszáj is kitalálnunk valamit, és akár lakásunk legérdekesebb pontjává is tehetjük végül. Képes ötletadónkban mutatunk néhány példát, de ha nem találunk tökéletes megoldást saját lakásunkba, érdemes lehet akár lakberendező vagy belsőépítész segítségét is kérni.

Képes ötletadóTovábbi érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: oszlop, lakberendezés

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Faágak keretben

Az otthonát mindenki különféle dísztárgyakkal igyekszik a saját ízlése szerint egyedivé tenni. A fali képek is ezt a célt szolgálják. Van, aki egyedi műalkotásokat, mások különféle technikával...


Gyerekszoba

A gyerekszobának kell lennie a leguniverzálisabban berendezett helyiségnek a lakásban, hiszen a gyerekeknek az a nappalijuk, a hálójuk, a játszóhelyük, a tanulószobájuk, a gardróbjuk is...