Legyen a családi és baráti összejövetelek helyszíne: terasz

2023-03-09 21:31:25 | Módosítva: 2023-03-09 21:35:18

Egy kellemes tavaszi vagy nyári napon sokkal szívesebben szervezünk kültéri programokat. És miért hagynánk el a kertünket, ha egy terasz áll a rendelkezésünkre? Egy olyan helyként funkcionálhat az otthonunkban, ahol szívesen szervezünk összejöveteleket, programokat, örömmel gyűlik össze a család és a barátok, valamint a relaxáció, a pihenés és a természet megismerése is helyet kaphat. Ezenkívül kifejezhetjük a berendezésével a saját stílusunkat, és a kert egyik hang-súlyos kiegészítőjévé válhat.


A grillezésen és a különböző partikon túl, akár saját kis fűszerkertet is kialakíthatunk, így az ételeket mindig friss fűszerből készíthetjük el. A terasz lehet továbbá az a hely is, ahol nem csupán a család, de a házi kedvencek is velünk együtt lehetnek, pihenhetnek, játszhatnak. De ha egy kis magányra és nyugalomra vágyunk, akkor akár el is vonulhatunk ide egy jó könyvvel vagy pedig meditálhatunk, jógázhatunk. Amennyiben nagyobb méretű terasz áll a rendelkezésünkre, akkor egy részét napozásra és fürdésre is használhatjuk.

Nem csak a természethez kerülhetünk közel tehát általa, hanem a családot is sokkal jobban összehozza, hiszen nincs is jobb, mint a friss levegőn egy kávé vagy egy tea mellett beszélgetni egymással, és nagyokat nevetni. Vagy a gyerekekkel a jó időben kint játszani, kertészkedni. Továbbá hasznos eleme is lehet a terasz a kertünknek, ha a nyári napsütésben árnyékos helyre vágyunk, ahol felfrissülhetünk.


A Telifánál mikrobordás teraszburkolatokkal dolgozunk, melyek gyönyörű és tartós kültéri teraszépítő faelemek, és két fajta vastagságban is elérhetőek. A minőségi burkolatnak köszönhetően a terasz akár évtize dekig is a családi és a baráti összejövetelek helyszíne lehet.Mitől lehetséges ez a tartósság és a strapabíróság? Vállalatunk egy egyedülálló fakezelési technológiával, úgynevezett telítéssel hosszú távú védelmet biztosít az UV, a rágcsálók, a féregkárok és a korhadás ellen is. A telítés egy környezettudatos eljárás, hiszen nem szennyezi a környezetet, és a folyamatnak hála évtizedekig használhatja faszerkezetét. A telített termékekre vállalatunk 15 éves garanciát biztosít.


Válasszon széles termékkínálatunkból vagy lépjen velünk kapcsolatba egyedi kivitelezésért! Élvezze a természet apró örömeit saját teraszáról!


Telifa Zrt.
3000 Hatvan-Nagygombos, Borház út 3.
+36-30-201-0270
telifa@telifa.hu
www.telifa.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Faszerkezetek égéskésleltetése

Az elmúlt időszakban számos jogszabályváltozás történt a faanyagvédelemmel kapcsolatban. Ezek a változások érintik a tervezőket, az ácsokat, faszerkezet és készház-építőket, faanyagvédőszer...


Harmónia a kertben

Végre itt a jó idő, a kertem buján zölddel, a gólyák is visszaköltöztek, és maholnap a fecskék is megérkeznek. A minap, elnézve a „gólyáimat”, hogyan tatarozzák, csinosítják tavalyi fészküket,...