Itt a jó idő, irány a kert!

2023-03-23 19:42:55 | Módosítva: 2023-03-26 07:07:50

A tavasz és a jó idő közeledtével sokkal szívesebben látogatunk ki a kertbe, és vetjük bele magunkat a kerti munkálatokba, tennivalókba. És természetesen ilyenkor sokunkban felmerül a kérdés, hogy milyen állapotban vannak a kerti bútoraink, a virágládáink és az udvaron található különböző faelemek. Vajon sikerült átvészelniük a telet?


Vásárlás előtt azonban érdemes megfontolni, hogy ha egy minőségi alapanyagokból gyártott terméket választunk inkább, amely képes kiállni a téli időjárás viszontagságait, az sokkal költséghatékonyabb megoldásnak bizonyul számunkra, mintha néhány évente a kerti bútorainkat cseréljük. Ha Ön is szívesebben vásárolna időtálló faelemeket, akkor válassza a Telifa Zrt. késztermékeit, melyek között szerepelnek kerti bútorok (kerti pad, asztal), virágládák, fa pergolák, rózsakapuk, magaságyások és fából készült komposztálók is!Hosszú távú védelmet biztosítanak fából készült kerti bútorainak és faelemeinek? Cégünknél egy speciális eljárásnak köszönhetően garantálni tudjuk a korhadás megelőzését. Az úgynevezett telítés során a fát kívül és belül egyaránt megerősítjük, és védelemmel látjuk el az UV, a rágcsálók, a féregkárok és a korhadás ellen is. A telített termékekre vállalatunk 15 éves garanciát biztosít.

Segítünk a fa hosszútávú, garantált védelmében!Telifa Zrt.
3000 Hatvan-Nagygombos, Borház út 3.
+36-30-201-0270; telifa@telifa.hu
www.telifa.hu


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

WPC teraszburkolat

A kert tulajdonosok a házuk melletti terasz vagy üdítő fürdőzésre épített medencéjük közvetlen környezetét igyekeznek olyan burkolattal befedni, amely nemcsak dekoratív látványt biztosít, de...


Legyen a családi és baráti összejövetelek helyszíne: terasz

Egy kellemes tavaszi vagy nyári napon sokkal szívesebben szervezünk kültéri programokat. És miért hagynánk el a kertünket, ha egy terasz áll a rendelkezésünkre? Egy olyan helyként funkcionálhat...