Gumiabroncs művészet

2023-05-02 06:46:21 | Módosítva: 2023-05-02 06:48:44

Talán nem túlzás ezt a felhasználást művészetnek nevezni, bár alkotója inkább játéknak szánhatta a gyerekek legnagyobb boldogságára. Egy lakótelepen kaptuk lencsevégre a műveket, melyeknek alapanyag a kidobásra ítélt, lehasznált gumiabroncs.

Ehhez kellett hozzá adni sok-sok fantáziát és némi festéket, és el is készült a hattyú, a csiga vagy éppen a nagyméretű vekkeróra. Bár az alkotót nem sikerült beazonosítani, a játékos figurák nagyon népszerűek az apróságok körében, és még az anyukák is szívesen megállnak tanulmányozni őket. Sokan azon törik a fejüket, hogyan alakult ki egy-egy érdekes motívum a lekopott abroncsból.


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: gumiabroncs

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Kerékpár váz- és kerékméretek

Ahhoz, hogy évekig örömmel használhassuk, elengedhetetlen, hogy a testméreteinknek és a felhasználási körülményeknek megfelelő méretű biciklit válasszunk. Még gyakorlott bringásként is gyakran...


Gumiabroncs újraértelmezve…

A sokadik téli-nyári gumicserénél egyszer csak mindenki szembesül azzal, hogy a szerelő nekiszegezi a mondatot: ezt a következő szezonban már nem kellene újra feltenni. Vagy mert kopott, vagy...