Lemezkerítés: 5 érv mellette

2023-06-07 06:25:35 | Módosítva: 2023-06-07 06:29:25

Lemezkerítés, ami pontosan azt nyújtja, amire szüksége van, miközben kiállja az idő próbáját, és fantasztikusan néz ki! Számtalan felhasználási lehetősége miatt az egyetlen korlát, mellyel szembe kell néznie: a képzelete!


1. Tartósság

A lemezkerítés megbízhatósága és tartóssága az egyik leggyakoribb érv a megvásárlása mellett. Hosszú élettartam jellemzi, akár 30 év gyártói garancia mellett. A fából készült kerítések, habár masszívnak tűnnek, sajnos idővel elkorhadhatnak, vagy termeszek fertőzhetik meg, ha nem megfelelően kezelik őket. A fém kerítést viszont tartósra tervezték, jól teljesít minden éghajlatnál. A telepítés élettartamát nagyban befolyásolja a lemez vastagsága, ezért – ha teheti – mindig az elérhető legvastagabb lemezt válassza alapanyagnak.

2. Könnyű és könnyen szerelhető

Annak ellenére, hogy a trapézlemezek általában vékonynak tűnnek, nagyon erősek a táblákon lévő hullámoknak (trapézolásnak) köszönhetően. A lemezkerítés ideális választás azok számára, akik maguk szeretnék megépíteni kerítésüket, és könnyen telepíthető megoldást keresnek. Mindössze néhány szerszám szükséges, és minimális előkészítési igénnyel bír. Felszerelhető téglafalazatra, fa- és fémoszlopokra, amelyek nagyon kevés folyamatos karbantartást igényelnek.3. Gondozásmentes és újrahasznosítható

Míg a fa kerítéseket ajánlott 2-3 évente újrafesteni, addig a lemezkerítés nem igényel semmilyen állagmegóvást. A felületek horganyzottak a korrózió- és időjárásállóság érdekében, valamint számtalan színben és mintázattal elérhetőek. A PE bevonatnak köszönhetően időtlen megjelenést kölcsönöz mindamellett, hogy garantálja a nagy szilárdságot, merevséget és tartósságot. Ezeken túlmenően pedig ne feledjük, hogy a fémek újrahasznosítása tartós ipari nyersanyagforrást biztosít, mivel számtalanszor újra feldolgozható.

4. Megfizethető

Nem kell vagyonokat költenie, hogy megvédje ingatlanát vagy magánéletét. Ezen felül gondoljon bele, mennyit spórolhat, ha nem kell karbantartásért fizetnie, újrafestenie vagy néhány évente lecserélnie kerítését!

5. Esztétikus

Ki mondta, hogy fel kell áldozni a stílust a biztonságért? A lemezkerítés népszerű választás az általa nyújtott esztétikai érték miatt. Akár klasszikus, akár modern stílusú az ingatlana, megtalálja a hozzá illő lemezkerítést. Választhat szögletes vagy íves formát, egyszínűt vagy famintás változatot is. Elegáns, időtlen megjelenés kiemelkedő szilárdsággal, amely növelheti ingatlana értékét, és feldobhatja otthonát, földjét vagy vállalkozását.Keresse bizalommal a szaktanácsadókat, bármilyen felmerülő kérdés esetén.


www.metal-sheet.hu

4002 Debrecen, Csereerdő utca 10.
5350 Tiszafüred, Húszöles út 163.
+36-70-771-7371
+36-30-985-4214
+36-30-714-3985
+36-30-838-3776


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Chemolak Ferro Color

A Chemolak festékgyár 130 éve kezdte meg működését. Minőségi termékei idén áprilistól már közvetlenül elérhetők Magyarország első Chemolak márkaboltjában, a XIII. kerületben.


Térhatárolás kerítésekkel

A kerítéseket szükséges rossznak is tekinthetjük, hiszen bizonyos korlátot vagy akadályt emelünk akkor, amikor kerítést létesítünk telkünk köré. Mielőtt nekilátnánk számos szempontot érdemes...