Keverőgéppel vagy fúrógéppel keverjünk?

A hazai mesteremberek még mindig többnyire hagyományos fúrógépeket alkalmaznak a különböző anyagok keverésére abból a meggondolásból, hogy ezek a gépek kisebb anyagi terhet jelentenek. Hosszú távra előretekintve azonban tudni kell, hogy az említett gépeket sem mechanikusan sem elektromosan nem az ilyen munkálatok elvégzésére fejlesztették ki.

A festék, malter, ragasztó és más folyékony vagy por állagú anyagok keverésére a Perles cég évtizedek óta folyamatosan újabb megoldásokat keres. A speciális keverőgépek több változatát fejlesztették ki, amelyek kisebb fordulatszámmal, nagyobb nyomatékkal rendelkeznek. Ez az anyagok kényelmesebb és egyenletes minőségű keverését biztosítja felhasználója számára. Mindezek mellett külön hangsúlyt fordítottak a gépek mechanikai védelmére, szigetelésére, valamint azok kényelmes kezelésére. Az elektronikával ellátott gépek biztosítják az optimális keverési sebesség beállítását a kevert anyagtól függően, valamint a fokozatos indítás megakadályozza a fröcskölést.
A Perles cég a keverőgépek területén végzett folyamatos fejlesztésekkel és a termékskálájának állandó bővítésével szeretné biztosítani felhasználói számára a folyamatos, minőségi és megbízható munkálatokat. A rövid leírásban összefoglaltak mellett különösen megfontolandó egy-egy ígéretesebb munka előtt ésszerűen átgondolni a gépválasztást. Hiszen az eszközköltség hosszabb távon való kiszámításkor kiderül, hogy kevés plusz kiadással már olyan, ipari munkákat kiszolgálni képes, a célnak megfelelően kialakított keverőgép is beszerezhető, amely fúrógép helyett is használható, és jóval nagyobb biztonsággal szolgál mindenki számára.

Perles Prins Kft.
Tűzoltó u. 92.
1094 Budapest
Telefon: (06-1) 215-72 02
T/F: (06-1) 216-12 45
E: info@perles.hu
W: www.perles.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: fúrógép, keverőgép

A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://ezermester.hu/cikk-168/Keverogeppel_vagy_fUrogeppel_keverjunk_