Keverőgéppel vagy fúrógéppel keverjünk?

A hazai mesteremberek még mindig többnyire hagyományos fúrógépeket alkalmaznak a különböző anyagok keverésére abból a meggondolásból, hogy ezek a gépek kisebb anyagi terhet jelentenek. Hosszú távra előretekintve azonban tudni kell, hogy az említett gépeket sem mechanikusan sem elektromosan nem az ilyen munkálatok elvégzésére fejlesztették ki.

A festék, malter, ragasztó és más folyékony vagy por állagú anyagok keverésére a Perles cég évtizedek óta folyamatosan újabb megoldásokat keres. A speciális keverőgépek több változatát fejlesztették ki, amelyek kisebb fordulatszámmal, nagyobb nyomatékkal rendelkeznek. Ez az anyagok kényelmesebb és egyenletes minőségű keverését biztosítja felhasználója számára. Mindezek mellett külön hangsúlyt fordítottak a gépek mechanikai védelmére, szigetelésére, valamint azok kényelmes kezelésére. Az elektronikával ellátott gépek biztosítják az optimális keverési sebesség beállítását a kevert anyagtól függően, valamint a fokozatos indítás megakadályozza a fröcskölést.
A Perles cég a keverőgépek területén végzett folyamatos fejlesztésekkel és a termékskálájának állandó bővítésével szeretné biztosítani felhasználói számára a folyamatos, minőségi és megbízható munkálatokat. A rövid leírásban összefoglaltak mellett különösen megfontolandó egy-egy ígéretesebb munka előtt ésszerűen átgondolni a gépválasztást. Hiszen az eszközköltség hosszabb távon való kiszámításkor kiderül, hogy kevés plusz kiadással már olyan, ipari munkákat kiszolgálni képes, a célnak megfelelően kialakított keverőgép is beszerezhető, amely fúrógép helyett is használható, és jóval nagyobb biztonsággal szolgál mindenki számára.

Perles Prins Kft.
Tűzoltó u. 92.
1094 Budapest
Telefon: (06-1) 215-72 02
T/F: (06-1) 216-12 45
E: info@perles.hu
W: www.perles.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: fúrógép, keverőgép

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fúrni tudni kell

Nem lehet minden munkához mestert hívni! Akár lakásban, akár kertes házban lakik valaki, számtalan rögzítési feladat válik szükségessé számára az idők folyamán. Képet kell rakni a szobába,...


Egylépcsős fúrás vasbetonba

A világ 30 legnagyobb vállalata közt helyet foglaló Hitachi-nak csupán az egyik üzletága a kéziszerszámgép gyártás, ám a 10 éve a hazai piacon is elérhető gépek minősége, megbízhatósága hamar...