Tárolás a konyhában

Kis és nagy lakásokban egyaránt gondot okozhat a tárolás. Nem könnyű olyan megoldást találni, amely praktikus és esztétikus is. Alábbi képes összeállításunkban ezzel kapcsolatban gyűjtöttünk néhány ötletet, ezúttal különös tekintettel a konyhára, ahol ugyancsak sok-sok tárgyat kell elrámolni.

1
A konyhában sok időt tölt a háziasszony, ezért fontos, hogy itt is kellemes környezet vegye körül. Az érdekes formájú, halványzöldre festett polcos szekrényke nem csupán edények tartóhelye. Elhelyezhetők rajta a gyerekek, unokák fényképei, egy szép gyertya, bogyókból készített illatos koszorú, vagy a szépen bekötött szakácskönyv is.

1

tarol_k02.jpg (22270 bytes)

2
A konyha gyakran párás, meleg levegőjét sok szobanövény kedveli. Az ablakmélyedést polcokkal egészíthetjük ki, ahol elférnek a házilag szaporított növények apró palántái. 3
Ötletes konyhabútor, ahol minden kézre esik. A poharak fejjel lefelé lógatva nem porosodnak annyira. A csészék kis kampókon lógnak. Könnyen kihúzható fűszeres-dobozok, jól elérhető konyhai eszközök segítik a munkát.

tarol_k03.jpg (20473 bytes)

tarol_k04.jpg (21610 bytes)

4
A tálalószekrény díszes faragásával nem csupán praktikus, de szép is. A tetején található régi szódásüvegek gyűjteménye, az antik sajtbúra, a gyertyatartós csillár és asztal szép régi edényei mind időtlen, nosztalgikus hangulatot árasztanak

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: tárolás, konyha

A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://ezermester.hu/cikk-1960/Tarolas_a_konyhaban