Tárolás a konyhában

Kis és nagy lakásokban egyaránt gondot okozhat a tárolás. Nem könnyű olyan megoldást találni, amely praktikus és esztétikus is. Alábbi képes összeállításunkban ezzel kapcsolatban gyűjtöttünk néhány ötletet, ezúttal különös tekintettel a konyhára, ahol ugyancsak sok-sok tárgyat kell elrámolni.

1
A konyhában sok időt tölt a háziasszony, ezért fontos, hogy itt is kellemes környezet vegye körül. Az érdekes formájú, halványzöldre festett polcos szekrényke nem csupán edények tartóhelye. Elhelyezhetők rajta a gyerekek, unokák fényképei, egy szép gyertya, bogyókból készített illatos koszorú, vagy a szépen bekötött szakácskönyv is.

1

tarol_k02.jpg (22270 bytes)

2
A konyha gyakran párás, meleg levegőjét sok szobanövény kedveli. Az ablakmélyedést polcokkal egészíthetjük ki, ahol elférnek a házilag szaporított növények apró palántái. 3
Ötletes konyhabútor, ahol minden kézre esik. A poharak fejjel lefelé lógatva nem porosodnak annyira. A csészék kis kampókon lógnak. Könnyen kihúzható fűszeres-dobozok, jól elérhető konyhai eszközök segítik a munkát.

tarol_k03.jpg (20473 bytes)

tarol_k04.jpg (21610 bytes)

4
A tálalószekrény díszes faragásával nem csupán praktikus, de szép is. A tetején található régi szódásüvegek gyűjteménye, az antik sajtbúra, a gyertyatartós csillár és asztal szép régi edényei mind időtlen, nosztalgikus hangulatot árasztanak

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: tárolás, konyha

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Fiókok, fogantyúk nélkül

A bútortervezés minimál irányzata hozta létre a letisztult, egyöntetű front felületeket a bútorokon, amelyekről eltűntek a fogantyúk. No, de akkor hogy nyílnak?


Magvetés vagy palántázás?

Már egy 50 négyzetméteres konyhakert képes egy négytagú család zöldségellátását biztosítani. Egyre többen felismerik, hogy akár kis terület is elég ahhoz, hogy sok zöldséggel, fűszerrel tudjunk...