Praktikus STANLEY szerszámok

Építkezéseknél, felújításoknál sokféle anyaggal találkozunk. Fontos , hogy ezek alakításánál - legyen az egy egyszerű kés vagy penge - hatékony és biztonságos szerszámmal dolgozzunk.

A gipszkartonok vágásánál a hagyományos pengék nagyon gyorsan kopnak. A STANLEY felhasználás specifikus pengéi közül a külön a gipszkartonhoz kialakított változatok rövid idő alatt bebizonyították, hogy a megfelelő formájú él és hőkezelés az erre a célra használt pengék élettartamát többszörösére növelik. A pengék tördelhető és trapéz formában is léteznek.
A masszív, ergonómikusan kialakított új fémházas kések nagy erőkifejtésnél is stabilan tartják a pengéket, speciális "interlock" zárásukkal illetve a biztonságot fokozó, rögzítő gombokkal, formájuk révén, kesztyűs kézzel is könnyen használhatóak.
A hagyományos hosszú mérőszalagok széles skálája mellett - ahol a felhasznált üvegszálak mennyisége az élettartam és precizitás biztonságát adja - a folyamatosan megújuló, lézertechnikát is felhasználó távolságmérőket kínálja a STANLEY 30, 60, 100 illetve 200 méteres hatótávolsággal. A legújabb, jobban látható zöld lézersugárt kibocsájtó, profi felhasználók részére kifejlesztett rotációs lézer mellett a kisebb szintező lézerek - egyre kedvezőbb áraikkal - a lakásfelújítások, pl. csempézés természetes szerszámi közé tartoznak.
A praktikus szerszámládák, egyik legújabb terméke a könnyen mozdítható, harmonikaszerűen nyitható szerszámláda.

www.stanleyworks.co.uk

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: penge, kés, szerszám, stanley

A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://ezermester.hu/cikk-2480/Praktikus_STANLEY_szerszamok