Praktikus STANLEY szerszámok

Építkezéseknél, felújításoknál sokféle anyaggal találkozunk. Fontos , hogy ezek alakításánál - legyen az egy egyszerű kés vagy penge - hatékony és biztonságos szerszámmal dolgozzunk.

A gipszkartonok vágásánál a hagyományos pengék nagyon gyorsan kopnak. A STANLEY felhasználás specifikus pengéi közül a külön a gipszkartonhoz kialakított változatok rövid idő alatt bebizonyították, hogy a megfelelő formájú él és hőkezelés az erre a célra használt pengék élettartamát többszörösére növelik. A pengék tördelhető és trapéz formában is léteznek.
A masszív, ergonómikusan kialakított új fémházas kések nagy erőkifejtésnél is stabilan tartják a pengéket, speciális "interlock" zárásukkal illetve a biztonságot fokozó, rögzítő gombokkal, formájuk révén, kesztyűs kézzel is könnyen használhatóak.
A hagyományos hosszú mérőszalagok széles skálája mellett - ahol a felhasznált üvegszálak mennyisége az élettartam és precizitás biztonságát adja - a folyamatosan megújuló, lézertechnikát is felhasználó távolságmérőket kínálja a STANLEY 30, 60, 100 illetve 200 méteres hatótávolsággal. A legújabb, jobban látható zöld lézersugárt kibocsájtó, profi felhasználók részére kifejlesztett rotációs lézer mellett a kisebb szintező lézerek - egyre kedvezőbb áraikkal - a lakásfelújítások, pl. csempézés természetes szerszámi közé tartoznak.
A praktikus szerszámládák, egyik legújabb terméke a könnyen mozdítható, harmonikaszerűen nyitható szerszámláda.

www.stanleyworks.co.uk

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: penge, kés, szerszám, stanley

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Markov avatarja

Markov         Re: Szerszámok-segédanyagok bemutatása

Ez a magyar honlap:
http://www.stanleyworks.hu/

Keresd a "Forgalmazás" linket! De ideírom inkább:

Stanley Magyarország Bt.
Információs iroda
1043 Budapest
Dugonics u. 11.
Tel: (1) 272 13 71
Fax: (1) 272 13 72

mirror avatarja

mirror         Szerszámok-segédanyagok bemutatása

Amikor bemutatásra kerülnek a legkülonbözőbb szerszámok-segédanyagok-úgyis reklám íze van a dolognak- miért nem lehet a felhasználok dolgát könnyíteni azzal,hogy leírják: hol,merre, mennyiért lehet ( a megjelenés idején kapni. )
Részemről sok vásárlás hamvába holt pontosan a leírt jelenség miatt. mirror

Házi tisztítószerek

A háztartásokban számtalan tisztító és felületkezelő szert használunk, amelyeknek hatása finoman szólva sem mindig áll arányban az árukkal. Sok esetben viszont a könnyen beszerezhető egyéb...


Egyetlen akkumulátor, ami rendet tesz

Képzelj magad elé egy tipikus műhelyt, képzeld el, ahogy keresed azt az elektromos szerszámot, amire éppen szükséged van, hogy aztán ideges legyél, mert nincs bedugva, vagy éppen lemerült az...