Praktikus STANLEY szerszámok

Építkezéseknél, felújításoknál sokféle anyaggal találkozunk. Fontos , hogy ezek alakításánál - legyen az egy egyszerű kés vagy penge - hatékony és biztonságos szerszámmal dolgozzunk.

A gipszkartonok vágásánál a hagyományos pengék nagyon gyorsan kopnak. A STANLEY felhasználás specifikus pengéi közül a külön a gipszkartonhoz kialakított változatok rövid idő alatt bebizonyították, hogy a megfelelő formájú él és hőkezelés az erre a célra használt pengék élettartamát többszörösére növelik. A pengék tördelhető és trapéz formában is léteznek.
A masszív, ergonómikusan kialakított új fémházas kések nagy erőkifejtésnél is stabilan tartják a pengéket, speciális "interlock" zárásukkal illetve a biztonságot fokozó, rögzítő gombokkal, formájuk révén, kesztyűs kézzel is könnyen használhatóak.
A hagyományos hosszú mérőszalagok széles skálája mellett - ahol a felhasznált üvegszálak mennyisége az élettartam és precizitás biztonságát adja - a folyamatosan megújuló, lézertechnikát is felhasználó távolságmérőket kínálja a STANLEY 30, 60, 100 illetve 200 méteres hatótávolsággal. A legújabb, jobban látható zöld lézersugárt kibocsájtó, profi felhasználók részére kifejlesztett rotációs lézer mellett a kisebb szintező lézerek - egyre kedvezőbb áraikkal - a lakásfelújítások, pl. csempézés természetes szerszámi közé tartoznak.
A praktikus szerszámládák, egyik legújabb terméke a könnyen mozdítható, harmonikaszerűen nyitható szerszámláda.

www.stanleyworks.co.uk

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: penge, kés, szerszám, stanley

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Markov avatarja

Markov         Re: Szerszámok-segédanyagok bemutatása

Ez a magyar honlap:
http://www.stanleyworks.hu/

Keresd a "Forgalmazás" linket! De ideírom inkább:

Stanley Magyarország Bt.
Információs iroda
1043 Budapest
Dugonics u. 11.
Tel: (1) 272 13 71
Fax: (1) 272 13 72

mirror avatarja

mirror         Szerszámok-segédanyagok bemutatása

Amikor bemutatásra kerülnek a legkülonbözőbb szerszámok-segédanyagok-úgyis reklám íze van a dolognak- miért nem lehet a felhasználok dolgát könnyíteni azzal,hogy leírják: hol,merre, mennyiért lehet ( a megjelenés idején kapni. )
Részemről sok vásárlás hamvába holt pontosan a leírt jelenség miatt. mirror

ATES: a hazai geotermikus hőszivattyú

Az ATES geotermikus hőszivattyút jövőnk megmentője. Az üvegházhatású gázok kibocsátása le van nullázva, és még a rezsi költség is összezsugorodik. ATES magyar találmány (részben), magyar...


NiCd és a Li-ion akkuk

Gyakran merül fel a kérdés az akkus meghajtású szerszámgépeknél, hogy milyen típusú akku afelhasználói célnak legmegfelelőbb energiaforrás. Ezt többnyire agép használatának gyakorisága és...