Kényelmi funkciók az otthoni villamos-rendszerben - Legrand módra

2010-02-26 19:09:35 | Módosítva: 2010-03-03 01:29:33

A Legrand programozható, intelligens kapcsolói igazi szenzációt jelentenek a kényelmes otthon megteremtésében: egyetlen kapcsolóval ugyanis több funkciót (világítást, redőnyöket, fűtést) működtethetünk, többféle hangulatot teremthetünk. Egy baráti összejövetelhez vagy éppen egy romantikus estéhez készülődve más-más atmoszférára van szükségünk, melyet egy gombnyomásra beállíthatunk.

A szcenárió- vagy más néven programkapcsolók segítségével előre beállított hangulatokat hívhatunk elő: pl. megnyomva egy gombot a szcenárió kapcsolón félig felfut a redőny, felkapcsolnak a falikarok és bekapcsol a rádió. Egy másik gomb megnyomásával pedig a ház elhagyásakor egy mozdulattal az összes fogyasztót le lehet kapcsolni. Így nem kell aggódni, hogy pl. bedugva felejtettük-e a vasalót. A lehetőségek száma szinte végtelen. Mindez könnyen, a felhasználó által is érthetően programozható, kezelhető.

A Legrand rendszer rugalmasságának köszönhetően pénztárcánktól és igényeinktől függően javíthatjuk életminőségünket új építésű vagy felújított otthonunkban. Csempésszen be egy intelligens vezérlést először csak a nappaliba, majd kapcsoljon be újabb helyiségeket a rendszerbe, miután megízlelte a kényelem és biztonság egyedülálló érzését.

Látogasson el a Legrand weboldalára és fedezze fel, mi mindent hozhat még ki az elektromosságból otthonában!

www.legrand.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://ezermester.hu/cikk-4402/Kenyelmi_funkciok_az_otthoni_villamos_rendszerben___Legrand_modra