Kényelmi funkciók az otthoni villamos-rendszerben - Legrand módra

2010-02-26 19:09:35 | Módosítva: 2010-03-03 01:29:33

A Legrand programozható, intelligens kapcsolói igazi szenzációt jelentenek a kényelmes otthon megteremtésében: egyetlen kapcsolóval ugyanis több funkciót (világítást, redőnyöket, fűtést) működtethetünk, többféle hangulatot teremthetünk. Egy baráti összejövetelhez vagy éppen egy romantikus estéhez készülődve más-más atmoszférára van szükségünk, melyet egy gombnyomásra beállíthatunk.

A szcenárió- vagy más néven programkapcsolók segítségével előre beállított hangulatokat hívhatunk elő: pl. megnyomva egy gombot a szcenárió kapcsolón félig felfut a redőny, felkapcsolnak a falikarok és bekapcsol a rádió. Egy másik gomb megnyomásával pedig a ház elhagyásakor egy mozdulattal az összes fogyasztót le lehet kapcsolni. Így nem kell aggódni, hogy pl. bedugva felejtettük-e a vasalót. A lehetőségek száma szinte végtelen. Mindez könnyen, a felhasználó által is érthetően programozható, kezelhető.

A Legrand rendszer rugalmasságának köszönhetően pénztárcánktól és igényeinktől függően javíthatjuk életminőségünket új építésű vagy felújított otthonunkban. Csempésszen be egy intelligens vezérlést először csak a nappaliba, majd kapcsoljon be újabb helyiségeket a rendszerbe, miután megízlelte a kényelem és biztonság egyedülálló érzését.

Látogasson el a Legrand weboldalára és fedezze fel, mi mindent hozhat még ki az elektromosságból otthonában!

www.legrand.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Aliz Kiss avatarja

Aliz Kiss         Minőségi villanykapcsolókat szerezzünk be kényelmesen

Különleges anyagú, minőségi villanykapcsolók, dugalj, konnektor webáruház. Kizárólag Legrand kapcsoló, és Schneider kapcsolók forgalmazása.
Kényelmes, mert online mindent megvásárolhatsz.:) Nekünk bevált, az egész lakást innen szereltük fel:)
http://kapcs.hu/

VALENA Life/Allure Netatmo

Fedezze fel a Legrand és a Netatmo által közösen kifejlesztett intelligens kapcsolókat, redőnyvezérlőket és csatlakozó aljzatokat, melyeket okostelefonjáról is vezérelhet.


VI-KO kapcsolók

Az 1966-ban alakult törökországi Vi-Ko anyacég - ami ma már 50 országba exportál Hollandiától Közép-Afrikán keresztül Mongóliáig, és Törökországban a vállalat piaci részesedése több mint 50%-os -...