Norvég elektromos fűtés megoldás

2010-11-30 23:03:27 | Módosítva: 2010-12-03 21:54:48

Az elmúlt időszakok gáz ár változásai miatt egyre nagyobb figyelmet kapnak az alternatív fűtés megoldások. Cégünk világszerte ismert norvég gyártók fűtéstechnikai megoldásaival kínál komplett, könnyen kiépíthető, gazdaságos alternatív fűtést.

A NOBO norvég elektromos fűtésrendszerünkkel önálló fűtést biztosítunk, ami kiválóan szabályozható. A NOBO fűtőpanelok előnye, hogy speciális kerámia fűtőbetét révén lényegesen kisebb teljesítmény - általánosan mindössze 20-25 W/m3 - szükséges az egyes helyiségek kifűtéséhez. A fűtőpanelok konvekciós, gyors légfűtést biztosítanak, ami teljesen csendes, mivel nincs benne ventilátor. A készülékekbe helyezhető elektronikus termosztátok pontos helyiségenkénti hőfokszabályzást és programozást - energia megtakarítást - biztosítanak.

A vezérlések között megtalálható akár mobiltelefonos távvezérlés, ami ideális megoldás hétvégi házakhoz. A NOBO rendszer további előnyei, hogy rendkívül gyorsan és egyszerűen beépíthető, valamint a beruházási költsége 70-75 százalékkal kevesebb, mint a gázüzemű rendszereké. A fűtőpanelok széles választékának és vezérlés lehetőségeinek köszönhetően, szinte bármilyen igényt kielégítő megoldást tud biztosítani. A NOBO termékek kiváló minősége már Magyarországon is közel 20 éve bizonyít.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol ingyenes szaktanácsadással, komplett kivitelezéssel és teljes termék választékkal várjuk:
MANI Magyar-Norvég Kft.
1148 Bp., Nagy Lajos király útja 81.
Tel: (06-1) 363-3058
www.mani.hu, www.nobo.hu

 

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://ezermester.hu/cikk-4824/Norveg_elektromos_futes_megoldas