Norvég elektromos fűtés megoldás

2010-11-30 23:03:27 | Módosítva: 2010-12-03 21:54:48

Az elmúlt időszakok gáz ár változásai miatt egyre nagyobb figyelmet kapnak az alternatív fűtés megoldások. Cégünk világszerte ismert norvég gyártók fűtéstechnikai megoldásaival kínál komplett, könnyen kiépíthető, gazdaságos alternatív fűtést.

A NOBO norvég elektromos fűtésrendszerünkkel önálló fűtést biztosítunk, ami kiválóan szabályozható. A NOBO fűtőpanelok előnye, hogy speciális kerámia fűtőbetét révén lényegesen kisebb teljesítmény - általánosan mindössze 20-25 W/m3 - szükséges az egyes helyiségek kifűtéséhez. A fűtőpanelok konvekciós, gyors légfűtést biztosítanak, ami teljesen csendes, mivel nincs benne ventilátor. A készülékekbe helyezhető elektronikus termosztátok pontos helyiségenkénti hőfokszabályzást és programozást - energia megtakarítást - biztosítanak.

A vezérlések között megtalálható akár mobiltelefonos távvezérlés, ami ideális megoldás hétvégi házakhoz. A NOBO rendszer további előnyei, hogy rendkívül gyorsan és egyszerűen beépíthető, valamint a beruházási költsége 70-75 százalékkal kevesebb, mint a gázüzemű rendszereké. A fűtőpanelok széles választékának és vezérlés lehetőségeinek köszönhetően, szinte bármilyen igényt kielégítő megoldást tud biztosítani. A NOBO termékek kiváló minősége már Magyarországon is közel 20 éve bizonyít.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol ingyenes szaktanácsadással, komplett kivitelezéssel és teljes termék választékkal várjuk:
MANI Magyar-Norvég Kft.
1148 Bp., Nagy Lajos király útja 81.
Tel: (06-1) 363-3058
www.mani.hu, www.nobo.hu

 

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Energiatakarékossági tippek

Az áramszolgáltatók sokszor hívják fel a lakosság figyelmét arra, hogy az energiaáraktól függetlenül, takarékoskodjunk az energiával. Igaz, van olyan ország, ahol olyan sok földgáz és gázolaj van,...


Energiatakarékos háztartás

Az energiatakarékosság nem egyszerűen spórolás, hanem egy szemlélet: hogyan tudjuk a rendelkezésünkre álló erőforrásokat a leghatékonyabban felhasználni. Apró, sokszor kézenfekvő "trükkökkel" nem...