Tervezd magad!

2013-11-19 12:16:23 | Módosítva: 2013-11-21 12:24:06

Bárki kiélheti egyéni alkotói fantáziáját, aki átlagos felhasználói szintű számítástechnikai ismeretekkel rendelkezik a „tervezd.hu” weboldalon. Sőt, ennél tovább is mehet; egyéni alkotását szinte tetszőleges méretben kinyomtatják számára, ha megrendeli a webáruházon keresztül.


Készülhet egész falat beborító fotografika a gyerekszobába, alkalmi születésnapi köszöntő, karácsonyi ajándék, Valentin-napi meglepetés; amikhez válogathatunk a saját fotóink közül, vagy ötleteket meríthetünk és képeket tölthetünk le a weboldalról. Elkészíthetjük saját cégünk cégtábláját is. A tervezd.hu oldalon futó program vezeti a felhasználót, könnyű vele bánni, nem kell megijedni tőle. A képmontázsokra tetszőleges feliratokat tehetünk, játszhatunk a méretekkel és a színekkel, sőt egyéni grafikát is készíthetünk.


Ha kész vagyunk a művel, akkor megrendelhetjük a kinyomtatását vászon képre, molinóra vagy akár műanyag táblára – kültérben használható, időjárásálló, vagy beltéri kivitelben. A kinyomtatott anyagot legközelebb már akkor láthatjuk viszont, amikor a csomagküldő szolgálat utánvéttel kihozza számunkra. Ha akarunk, kérhetünk hozzá szerelőcsomagot is, hogy a műalkotás falra, kerítésre rögzítésén ne kelljen sokat törnünk a fejünket.

A „tervezd.hu" különlegessége, hogy nagy méretekben is gondolkozhatunk, akár 3 m széles másfél méter magas kompozíciókat is létrehozhatunk, szinte egy egész falat beboríthatunk saját alkotásunkkal.


Érdemes felkeresni és kipróbálni a www.tervezd.hu weboldalt.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://ezermester.hu/cikk-6519/Tervezd_magad_