Tervezd magad!

2013-11-19 12:16:23 | Módosítva: 2013-11-21 12:24:06

Bárki kiélheti egyéni alkotói fantáziáját, aki átlagos felhasználói szintű számítástechnikai ismeretekkel rendelkezik a „tervezd.hu” weboldalon. Sőt, ennél tovább is mehet; egyéni alkotását szinte tetszőleges méretben kinyomtatják számára, ha megrendeli a webáruházon keresztül.


Készülhet egész falat beborító fotografika a gyerekszobába, alkalmi születésnapi köszöntő, karácsonyi ajándék, Valentin-napi meglepetés; amikhez válogathatunk a saját fotóink közül, vagy ötleteket meríthetünk és képeket tölthetünk le a weboldalról. Elkészíthetjük saját cégünk cégtábláját is. A tervezd.hu oldalon futó program vezeti a felhasználót, könnyű vele bánni, nem kell megijedni tőle. A képmontázsokra tetszőleges feliratokat tehetünk, játszhatunk a méretekkel és a színekkel, sőt egyéni grafikát is készíthetünk.


Ha kész vagyunk a művel, akkor megrendelhetjük a kinyomtatását vászon képre, molinóra vagy akár műanyag táblára – kültérben használható, időjárásálló, vagy beltéri kivitelben. A kinyomtatott anyagot legközelebb már akkor láthatjuk viszont, amikor a csomagküldő szolgálat utánvéttel kihozza számunkra. Ha akarunk, kérhetünk hozzá szerelőcsomagot is, hogy a műalkotás falra, kerítésre rögzítésén ne kelljen sokat törnünk a fejünket.

A „tervezd.hu" különlegessége, hogy nagy méretekben is gondolkozhatunk, akár 3 m széles másfél méter magas kompozíciókat is létrehozhatunk, szinte egy egész falat beboríthatunk saját alkotásunkkal.


Érdemes felkeresni és kipróbálni a www.tervezd.hu weboldalt.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.

Nyomtatott vászonképek

Számtalan faldekorációs lehetőség közül lehet választani. Ezek lehetnek keretezett plakátok, vagy ismert művészek műveiről készült reprodukciók. Az igaziak és értékesek az egyedi, kézzel festett...


Design-, poszter- és ajtótapéták

A falfestés mellett a tapétázás a leggyakoribb faldíszítési módszer. Kedveltségét a tekercsek felragasztásának látszólagos egyszerűsége indokolja. A fal előkészítése ugyanolyan gondosságot...