Sarok gardróbszoba

2019-12-12 13:10:14 | Módosítva: 2019-12-12 13:11:03

Elsősorban a gyerek- és ifjúsági bútorok kínálatában találhatjuk meg ezeket a különleges, sokfunkciós darabokat, pedig sok családban jól jönne, ha ilyen egyszerűen meg tudnák oldani a szükségből adódó tárolási feladatokat a lakásban úgy, hogy rendet is lehessen tartani.


Nagyon sokat élnek olyan méretű lakásban, ahol éppen csak annyi hely van, ami a mindennapjainkhoz szükséges dolgok tárolására alkalmas. Nem marad hely a tollas ütő, a nagybőrönd, a labda stb. kényelmes tárolására. A lakásba zsúfolt mély gardróbszekrények ugyan elnyelik ezeket a tárgyakat, de nehéz rendszerezni, amit egyszer beraktunk leghátulra, talán évek múlva kerül csak elő ismét. Akármilyen kicsi is, a gardróbszoba egy másik tagadhatatlan előnye, hogy a nyitott polcok lehetőséget adnak a ruhák, kabátok, cipők stb. szellőzésére is. Mielőtt végleges helyére tennénk dolgainkat, van lehetőségünk kiakasztani pár napra egy fogasra anélkül, hogy a lakásban rendetlen hatást keltene. A sarok gardróbszoba ugyan a szoba alapterületéből veszi el helyet, de mindent tud kicsiben, amit a kényelmes nagy lakások gardróbszobái. Van hely akár átöltözni is, ami jól jöhet, ha vendégek vannak, vagy két kamasz gyerek osztozik egy szobán, és egymás előtt sem öltözködnek szívesen.A szoba sarkában lehet felépíteni

2-3 nm is elegendő, ami kb. 1,6x1,6 méter helyet igényel. Minden eleme bútorlap, készen is kapható a hazai bútoráruházakban is, és nem is drágább, mint egy hagyományos gardróbszekrény. Felül célszerű nyitva hagyni, hogy szellőzni tudjon. Belül sok polc, fiókok, fogasok vannak, kívülről pedig könyvespolcok, kisszekrények kaphatnak helyet, így nem csupasz falként hatnak, hanem hasznos lakberendezési- és tároló-, díszítő funkciójuk is van.
További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://ezermester.hu/cikk-8840/Sarok_gardrobszoba