Sikerekben és legfőképpen egészségben gazdag, boldog Újévet kívánunk az Ezermester minden előfizetőjének, internetes olvasójának!

A 2020-as év a COVID világjárvány miatt egy minden szempontból „különleges”, nehézségekkel, viszontagságokkal teli év volt. Sosem látott, tapasztalt élethelyzetekhez kellett hozzászoknunk, megtanulni „együtt élni” vele. Legtöbbünket érintette a válság valamilyen módon. Részvétünket fejezzük ki mindenkinek, aki szeretteit, hozzátartozóit, barátait vesztette el a járványban. Sok erőt, kitartást kívánunk azoknak is, akiket gazdaságilag vagy másképpen érintett a válság. 

Reméljük, hogy a korlátozások nem tartanak már soká, és mielőbb megindulhat az élet a normalitás irányába. Addig is fegyelmet, szervezettséget kívánunk mindannyiunknak. 


Kiemelt köszönet Fórumozóinknak, Szakértőinknek, akik hozzászólásaikkal segítettek másokat. Köszönjük nagylelkű és önzetlen munkájukat. Kérjük tartsák meg jó szokásukat a következő évtizedben is. Célunk továbbra is az, hogy egy eredményes, konstruktív közösség működjön az Ezermester internetes oldalain.

A "legaktívabb" fórumozóinknak idén is jelképes ajándékként éves Ezermester előfizetést ajánlunk fel. Nem titok, hogy évek óta ugyanaz a „trió” részesül ebben az elismerésben. Korábbi kérésüknek megfelelően továbbra is fórumos neveikkel hivatkozunk rájuk: jmedvegy, lalibatyo, és Plaszlo. :) Köszönjük egész éves munkájukat mindannyink nevében! 

Boldog Újévet és kitartást Mindenkinek! 

Ezermester Szerkesztőség