Hyundai mint barkácsgép

2021-03-03 17:01:35 | Módosítva: 2021-03-12 09:27:19

A lakásfelújítási láz minket is elkapott, de nem szerettünk volna beleugrani drága szerszámok és gépek vásárlásába, hiszen a házi-büdzsé véges, és rengeteg feladatot meg tudunk oldani a barkácskategóriás gépekkel is, valamint az asszony is örül, hogyha a dekorációra több marad.

Mindenképpen szükségünk volt egy fúró­kalapácsra, nemcsak a fúrások, de falvésés miatt is – lehetőleg akkumulátoros kivitelben a nagyobb mozgásszabadság miatt. Sok keresgélés után végül egy kedves barátom ajánlotta a Hyundai akkus gépek közül a HYD-3207-21Li fúrókalapácsot, melyet 2 db 21 voltos 4 Ah-ás Li-Ion akkumulátorral lehet vásárolni. Hopp, ez kell nekem: két akksi, szénkefementes motor, remek teljesítmény, pénztárcabarát ár! Kíváncsivá tett a dolog, hiszen itthon kevésbé ismert a márka ezen oldala, így elmentem a Hyundai Power Products csepeli mintaboltjába, hogy többet megtudjak erről a típusról, és a többi gépről.


Legyen szó hobbi, otthoni vagy akár profi munkáról, a Hyundai barkácsgépei egyre népszerűbbé váltak a piacon az elmúlt években – derült ki, amikor az egyik segítőkész eladót kérdeztem. A termékek egyre bővülő palettájában bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb, jó minőségű gépeket.

Azt is elárulta, hogy a tavalyi év eladásai alapján a márka a 3. helyen végzett a hazai barkácsgép piacon a GFK felmérése alapján. Ez köszönhető annak is, hogy egyre több helyen elérhetőek a termékek. Több nagy multinacionális cég mellett, akik országszerte értékesítik a gépeket, egyre több a fővárosi és vidéki viszonteladó is. Emellett a Hyundai saját www.barkacsgep.com webshopjában könnyedén vásárolhatunk vagy részletesen tájékozódhatunk az aktuális kínálatról, a folyamatosan megújuló akciókról.
A cégnek mindig is fontos volt az, hogy bárki könnyedén tudja használni a termékeiket. A Hyundai barkácsgépek lefedik szinte a teljes palettát, így a fa- és fémipari gépek mellett a kertigépek, áramfejlesztők, kompresszorok is megtalálhatóak a kínálatban. A kizárólag akkumulátorral működő termékek is, melyek egyre keresettebbek, hiszen megkönnyítik a munkát, ráadásul a gyorstöltőnek és a fejlődő lítium-ionos akku-technológiának köszönhetően akár egy óra alatt 100%-os töltöttséget érhetünk el bizonyos típusok esetén.

Mint megtudtam, a kedvező ár-érték aránynak köszönhetően egyre népszerűbbek a Hyundai gépek a profik és az építési vállalkozók körében is, hiszen sokszor egy-egy munkánál ezek is ellátják ugyanazt a feladatot, mint a három-négyszer annyiba kerülő márkás profi gépek. A garanciális idő lejártával az esetlegesen felmerülő szerviz- és alkatrészköltségek sem terhelik meg a vállalkozás pénztárcáját.

Az eddigi tapasztalatok alapján jó döntést hoztam, és a családi dekorációra is maradt elég keret.


www.barkacsgep.com

1211 Budapest, Déli-bekötő út 10/C.
Telefon: +36-20-222-7981


További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://ezermester.hu/cikk-9249/Hyundai_mint_barkacsgep