Ultra gyors, ultra biztonságos, ultra-Smart!

Elemhelyettesítő akkumulátoraink töltése már kevesebb időt igényel, mint leugrani a sarki boltba elemet venni.

Újra remekeltek a GP fejlesztőmérnökei, mikor kidolgozták a világon egyedülálló újGP PowerBank Ultra-Smart akkumulátortöltőt. A készülék már megjelenésében is hordozza a csúcstechnológia jegyeit. Rendkívül kis mérete nem haladja meg a 12x7x5cm-t, és mindössze 17 dkg súlya ideális útitárssá teszi. Hasonló célt szolgál a kapcsoló üzemű adapter, mely lehetővé teszi a készülék használatát 110-220 V-ról is. 2000 mAh fölötti kapacitású ceruzaakkumulátorok töltése eddig a legmodernebb töltőkkel is meghaladta az egy órás időtartamot, az új PowerBank U-Smarttal viszont páratlan módon, már fél óra elegendő erre. A gyorsaság viszont nem megy a biztonság rovására. A szabadalommal védett impulzustöltési eljárás és a processzor-vezérlés lehetővé teszi, hogy az akkumulátorok ciklusszáma a gyorstöltés következtében ne csökkenjen.
A készülék egyszerre 1, 2, 3 vagy 4 darab, akár eltérő kapacitású vagy töltöttségi szintű AA (ceruza) vagy AAA (mikroceruza) méretű akkumulátort képes tölteni. Minden töltőcsatornát egyedileg felügyel egy, a töltést vezérlő mikroprocesszor (-dV figyelés), így biztosítva, hogy az akkumulátorok a maximális töltöttségi szintre jussanak. Ezen a ponton a készülék csepptöltési üzemmódra áll át.
A PowerBank U-Smart biztonsági rendszere magába foglalja a túlmelegedés elleni védelmet, és leáll a töltéssel, ha elem (nem tölthető!) vagy zárlatos akku kerül bele. A töltő használata egyszerű: csak belehelyezzük az akkumulátorokat, és a töltés folyamatát piros LED-ek jelzik. A LED-ek zöldre váltanak, ha az akkumulátorok készek a használatra.
Forgalomba hozza:

Voltaker Kft.
1142 Budapest, Szőnyi út 37/A.
Telefon: 221-3718, 221-4757
Fax: 273-1882 www.voltaker.hu

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

Címkék: akkumulátor, akku

A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://ezermester.hu/cikk-967/Ultra_gyors__ultra_biztonsagos__ultra_Smart_